Snö.

Jisses vilket kaos. Första snön har kommit. Kan ju säga att man mer än torr när man kom till jobbet för en stund sen. Det gick ganska såbra och cykla måste jag säga. Men det som kommer när är ju massa blask, så man var dygnsur. Inte så värt för er och veta kanske. Men så är det :P. Såg också en massa bilar som hade svårt att komma fram. Sommardäck på antagligen. Ingen som hade anat att det skulle komma snö precis i natt kanske. Vi gjorde det i onsdags, så det var tur. Brukar vara ute i sista minuten med sånt. Men iår har vi vart duktiga, eller F har vart duktig, han som fixar såntdär :), Tycker det är mysigt med snö iaf, kunde visst ha vart lite kallare så det inte är massa blask. Får hoppas att det blir lite kallare så snön får vara kvar ett tag. Mysigt! :)

Ahaja. Annars så är man tillbaka på jobbet och har "helveteshelgen" framför mig. Men det ska nog gå bra! Har ju dubbelt betalt imorgon, så de är ju kalas! ;) Ska hämta Tilde idag efter vi har slutat oså.:). Längtat så efter henne! ♥ Hon ska få vara hos mormor, och leka med Emma i helgen. Har hon sett framemot, får se om hon tycker det ska bli lika kul idag
när vi hämtar henne också! :) Skruttfian!

Förresten, drömde att en nära vän dog inatt! :( Vaknade helt förstörd! HATAR och drömma sånadär drömmar. Har hänt flera ggr, att det är personer i min närhet som dör, Någon som vet vad det betyder när man drömmer sådär? :S USCH hemska tanke! :(

Nee, nu sa bullarna till att dom var klara, så ska gå och ta ut dom ur ugnen oså. Sen blir det nog att äta lite frukost, är jättehungrig.

Ha en FIN helg allesammans!


Nedräkningen var...

Det som jag har haft nedräkning på var min tatuering som skulle göras.
Så here it is! :D



Orkar inte uppdatera nå mera idag. Får bli ett längre inlägg imorgon istället.

Godkväll folks!


Streetstyle.

Jag har setat och kikat runt lite på stockholmstreetsyle.se och jag måste verkligen säga att det finns verkligen tusen olika stilar. Vissa är verkligen helt galna, sånt som man aldrig ens skulle drömma om och sätta på sig. Vissa är rätt coola, men ändå inget som man skulle sätta på sig för att det är för vågat etc. Här är lite bilder därifrån som verkligen får en och häpna, och vissa ger en ett gott skratt och sen har jag tagit med några stilar som jag tycker är snygga....

Check it out! ;)
 













Dessa stilar tycker jag är snygga.










Onsdag.

Huvvaligen. Idag är en dag som jag bara skulle vilja ligga i sängen och sova bort. Trist, grått och kallt väder ute plus att jag känner mig som ett monster. Irriterad och taggarna utåt konstant. Har känt så sen jag vakna, vilket inte har varit sålänge. Max en timme kanske? Heh. Bådar gott :D.

Har inga som helst planer på vad som händer och fötter idag. Blir bara att vara hemma o tröööka i gueess. Ska ta o göra mig ett försök på att rensa i vårat linneskåp, med gardiner, sängkläder, handdukar osv. Det ser ut som ett enda virrvarr, och är en MASSA som vi inte använder. Så det får bli mitt projekt för idag.

Ser på Vakna på the Vocie och Blondinbella ska visst komma dit och prata om sitt party som hon ska ha på Café Opera för att hon har fyllt 18 år. Jisses. Jaa, säger då det. Allt kring Blondinbella är så himla stort hela tiden. Orka lägga ner energi på henne.

Hehe. Bitterfittan no1 Camilla :D.

Förresten, imorgon så smäller det. Har ju skrivit att det är si o så många dagar kvar till en viss grej. Och imorgon is the day ;). Börjar bli lite nervös måste jag säga :)

Nee, nu ska jag ta o göra lite nytta här hemma.

Hejsvejs o kram på er!

Ny vecka, nya tag.

Måndag och man sitter på jobbet i vanlig ordning. Nu har man fått vara ledig färdigt och det är dax för lite jobb några dagar framöver :P.

Har inte så mycket att skriva efter som jag redan har uppdaterat om helgen i tidigare inlägg. Så antar att det inte blir så värst "händelserikt" inlägg denna dag.

Jag har legat och grubblat lite i natt över hur mitt liv har blivit och sett ut. Hur det har sett ut och hur det ser ut nu osv. Jag har ALDRIG känt mig mer älskad än vad jag gör nu, och F är verkligen the one. Jag har två UNDERBARA barn som jag ÄLSKAR mest av allt. Har vänner, familj, släkt som verkligen är världens bästa! Jag är verkligen så STOLT, GLAD och ÄLSKAR min familj över allt annat! Men det som jag har legat och tänkt på är. Allt i livet har en mening. Jag har beetet mig som ett SVIN emot folk som har älskat och funnits där för mig. Inget jag är stolt över och något som jag aldrig kommer att göra igen. Jag har älskat och blivit sårad. Men idag så kan jag tänka tillbaka på den tiden och känna att det kanske hade sin mening med allt trots allt. För om jag inte hade gjort som jag gjort, etc. Så hade inte jag haft den familjen som jag har idag och folket jag sårat hade inte haft det livet och mått såbra som dom gör idag! Klart ska man inte behöva såra folk för att det ska bli ett slut på allt osv. Men i detta fall så är det så och jag är inte stolt över detta på något vis. Men man måste kunna se tillbaka på det och se hur det är nu. Och då är jag inte mer än glad över hur det har blivit och hur det ser ut.

Hmja, en hel del svamel och jag vet inte om ni uppfattade mig rätt. Men dom som känner mig riktigt förstår hur jag menar, och det är väl det som är viktigast i gueess!

Nej, nu ska jag ta o tag i beställningar/fakturor ja, you name it. :D

HA en bra dag allesammans!


Söndag.

Ahaja. Var ett tagsen man uppdaterade denna blogg. Men har inte haft lust eller ork så därför denna kassa update. Men ska bli bättre, promiiise :D.

Helgen har vart lugn, har inte gjort något speciellt alls. Bara myst och svullat massa godis och kikat film med familjemedlemmarna :). Idag åkte Tilde till sin pappa igen. Hon skulle vara med på dopet för sin lillesyster, så hon åkte redan på förmiddagen. Hörde att hon hade vart jätteduktig, och att det hade gått bra på dopet. Kan inte tro annat! Hon var måttligt stolt över att hon skulle få hälla vatten i dopfundet. Skrutteluttan ♥.

Imorgon är det dax för arbete igen. Och nu är det min "helvetesvecka". Har vart ledig tre helger på raken nu, helt sjukt vad det rinner iväg. Men det ska gå bra. Blir lite extra kosing i helgen eftersom det är helgdag oså. Får dock hoppas på att lite saker löser sig på jobbet, men ska höra mig för nu när jag jobbar så löser vi detta! Blir finemang. Imorgon kommer våran ev nya chef också. Fårse vad detta blir förla. Men om jag ska vara ärlig så skiter jag i vilket. Bara jag får min lön, ha samma arbetstider och arbetskamrater kvar så får det blir vad det blir. Hm, bitterfitta jag låter. Men så är fallet. Det blir nog bra med tiden. Hope so hope so. :)

Nee, nu ska jag ta och mysa ner mig i soffan och kika på Wall E.




Fortsatt bra söndag på er och KRAM!

Förresten, det är bara 4 dagar kvar nu ;)

Onsdag.

Halva veckan har gått och jag har bara en arbetsdag kvar att jobba innan det är ledigt i 3 dagar. Sweet! :) Har vart lite mer action på jobbet såhär långt. Skrev ju igår att det var långsamt och allt gick i snigelfart. Andra bullar idag alltså ;). Chefen kommer förbi med lönespecen senare också, nicenice. Alltid lika kul och se hur mycket den landar på. Även om man har lite koll, på ett ungefär vad man kommer o få. Så har man blivit lite överraskad varje gång man sett vad man får. Bara till det positiva också, så det är ju ännu bättre! :D Skönt med lite kosing, det tackar man aldrig nej till säg! ;)

Vart inget Avesta igår. Var upp på Inter Sport här i stan och kikade efter regnställ, hittade dock inget. Men det vart 2 st Didrikssons overaller åt tjejerna istället. Var halva priset på dom också, så det var ju ännu bättre :). Slipper dom frysa i vinter! Så regnstället och vinterskorna till Tilde får vänta tills på fredag då vi tar en sväng till Avesta. Passade bättre med "taxichauffören" i huset då. Så då fåre bli så! :) ¨

Usch, mår illa. Måste nog ta mig något och äta. Har bara ätit 2 styckna clementiner och 1 banan o druckit en kopp kaffe till frukost. Så det får bli något mer "att stå sig på" nu.  Så det ska jag göra nu.

Hejssvejs på er & KRAM!

Seg dag.

Lite mindre än 2 timmar kvar tills jag slutar jobbet för denna dag. En dag som har vart segare än segast. Allt har gått i snigelfart, knappt varit något folk och allt har bara varit allmänt långsamt. Men snart är det slut, och får hoppas på en bättre dag imorgon som innehåller lite mer action på jobbet ;).

Vi ska åka till Avesta efter jobbet och köpa regnställ åt T om det inte finns något uppe på stan. Skruttan fick ju gå med en alldeles för liiten regnjacka med inga regnbyxor till, till dagis imorse. Och när vi kom dit så sa dom att det var för litet det hon hade på dagis också. Så då blire att köpa ett , så hon har ett rejält regnställ framöver och slipper gå i för litet! Skruttisen. Tänkte även om man skulle börja kika på vinteroveraller också, börjar ju bli dax för sånt snart. Står inte på! Ett par rejäla vinterskor skulle också behövas införskaffas, har ecco till Nelly som vi är nöjda med. Ska nog ha det till T detta år också. Nåja. Får se vad vi kommer hem med :).

Huvvaligen vad min rygg, axlar och nacke värker! :( Har gjort det i några dagar nu. Har gjort det till o från i flera månader om man ska vara exakt. Så jag tror att det är dax för en hel genomkörare av alltihop. Ska höra med G om det kanske går försig att beställa en massage inom kort. Skulle sitta som pricket över i! :)

Nej, nu ropar leveransbeställningen på mig att den måste göras, så då är det väl lika bra o lyda! ;)

HA en fortsatt bra dag allesammans!


IDOL.

Jag är inte speciellt insatt i IDOL detta år, som jag kanske tidigare nämnt. Jag har i princip bara följt när dom hade auditions. Men av det jag har hört och sett så är Alice Svensson är min stora favorit såhär långt. Sockersöt och har en röst som heter duga ;). Henne hejar jag på, och hoppas att hon går långt! Vinner tror jag inte hon gör, det gör nog Lars. Spelar egentligen  ingen roll vem som vinner, bara inte Johan vinner. Fattar INTE hur man kan tycka pojkspolingen är bra! :D. Lika Anna Bergendahl, tycker inte alls hon är så BRA som alla säger att hon är. Det bästa vore om Linda kom tillbaka och gjorde slutspurten och tog hem allting! :)

Heh. "Jag är inte speciellt insatt i IDOL...."  Så är det iallafall! ;)




http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.677518

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.656094 <----- Min Favorit! :)

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.656094=1.667041


Måndag hela veckan.

Jaha. Så har helgen passerat revy och det var måndag igen.
Var i Stockholm i helgen, var riktigt kul. Skönt och komma iväg en stund, men kan lova att det var lika skönt och komma hem igen :).
Igår efter att jag kom med tåget, så åkte vi o hämtade min stora prinsessa hos sin pappa. ÄNTLIGEN hade det gått 2 veckor, och det var dax för mamma vecka igen! :) Hih. Nelly, var i extas när hon fick se sin storesyster igen. Hih. Sötnötar! Mammas hjärtegull! ♥

Denna vecka blir inte så mycket mer händelserikare än 4 dagars jobb/dagis. Sen får vi se vad som händer fre-sön. Har inte planerat så långt. Lika bra och ta en dag i taget :P

Nee, får vara bra för idag. Kanske blir mer att skriva sen. Justnu är det skrivningstorka ;P

Förresten, nu är det bara 10 dagar kvar till..... :D

Kram på er!

Slut som artist.

Våran diskmaskin har slutat att fungerat, den är slut som artist. Den har vart "knäpp" under ett bra tag, bara kört halva program och brummat som aldrig förr. Men nu har den som sagt slutat helt. Den orkade inte mera, den somnade sakta in tisdag kväll 20.04. R.I.P :D. Men här hinns det inte med något speciellt sorgarbete. Utan eftersom både jag och min karl, (som tidigare har stått för diskandet innan vi flyttade in hära), har blivit så bortskämda och absolut inte vill diska förhand nå mera är en ny diskmaskin beställd. Ska åka och hämta den efter F har slutat jobba. Har är det snabba puckar, men va f-n är man lat och bekväm så är det ett måste ;). Den har ju också en plats i köket, så tar vi bort den gamla, vad ska vi då göra med hålet som blir? Nej just det. Tänkte väl det ;).

Annars då? Inget märkvärt att skriva om. Är verkligen trist väder ute. Så blir väl en dag att vara inne och dona med saker, som städning och tvättning. Ska nog byta gardiner i köket också. Såg att dom hade blitt en aning solblekta, det var verkligen jättesnyggt! :P Hehe. Här bytts det gardniner så flitigt, så det hinner bli solblekta tom :D. Ja säger då det, skärpning Camilla! ;)

Men först är det frukost som gäller, och så känner jag att det är nog dax för blöjbyte på en viss madam ;). Så det får bli dagens första projekt.

Hejsvejs.


Oj.

Jag har ca 60 unika besökare. KUL!  Vilka är ni? Kommentera vetja? ;)



Onsdag.

Redan onsdag. Har sagt det förut, säger det igen. Veckorna bara swichar förbi! :O
Vackert väder idag, men satans kallt. Brrh. Trodde jag skulle frysa sönder när jag cyklade till jobbet imorse. Nu åker nog vinterjackan fram! Eller den är redan framme, men erhm jaa.. ni förstår! ;)

Slutar vid 15.00 idag sen är det 4 dagars ledighet. Skönt skönt. Ska till min syster i Stockholm i helgen, ska bli riktigt kul. Se hur dom har det i Gubbängen, i den nya lägenheten :) Hade visserligen HELT glömt bort att det var denna helg, jag skulle dit så jag sa att jag kunde ta Tilde redan på fredagen istället eftersom jag håller på och sakna ihjäl mig efter henne. Men så kom jag ju på att det var visste denna helg, vet inte hur jag tänkte. Så hon får vara hos sin far tills på söndagen iallafall, det är lika bra. Eftersom jag ändå inte är hemma och F har bandy hela lördagen, så hon kommer ju inte se eller träffa oss iallafall. Då har hon det roligare hos sin pappa o Ewa, så det går ingen nöd på henne för det! Bara jag som får skylla mig själv, när jag inte håller reda på veckor/dagar. Förlåt för att jag krånglar till det för er, inte alls meningen! Virrhönan it´s moi! :D

Nee, nu är det snart dax för lite mat känner jag. Vad ska man ta och välja för något är ju en annan femma. Finns inte så mycket gott, eftersom det är ganska så väl uttjatat med korv och dess tillbehör :P. Men kanske kan bli en färdig rätt, "kyckling med örtagårdsås" Mmm, verkligen en delkiatessresturang detta jobb är. en 5 stjärning sådan :D.

Puss på er.

Gratulerar!

GRATTIS på dig kära syster! Hoppas att du har haft en bra dag, ses i helgen! :)
 


Bjussar på ett kort på min käre syster ifrån hennes födelsedagsfest förra året! En riktig pudding! :*


Helgens bravader.

Hehe. Helgen har inte haft några speciella bravader :P Bara en lockande rubik :D
Helgen som vart, har varit lugn. Jag skulle ju egentligen ha jobbat i lördags, men kände vi behövde en familjedag, tillsammans, efter att det har vart så mycket hit o dit. Så jag tog ledigt, så åkte vi till Västerås och hade en hel dag dära. Mös runt och åt gott och bara hade det allmänt myspys! :)
Sen igår så var det riktigt fint väder, så då var vi ute iprincip hela dagen. Vi promenerade till lekparken så Nelly fick gunga och åka rutschkana. Tog sen en promenad till J&U och hälsade på en stund. Sen så vart svärmor och svärfar sista distinationen för den dagen, där det bjöds på lunch innan vi begav oss hem för en myskväll framför Tven. Vi kikade på "Don´t mess with the Zhoan". Jättekass, så jag somnade efter ca 30 minuter. Inte alls nå vidare det lilla jag såg, men har svårt att tänka mig att den skulle ha blivit bättre. Nej, den får en halv sol av fem möjliga utav mig! ;)

Måndag idag alltså. En vecka som består av endast 3 styckna jobbdagar. Sköntskönt! :) Har vart hemma o pyssla lite innan det var dax för dagis. Eller pysslande o pysslande, så gott det går iaf :D Har ju en illbatting här hemma som inte är sen att stöka till det man har städat undan :P Hon har börjat bli en riktig liten busunge, trotsig också för den delen :P Visst det har väl alltid vart fullt av bus i henne. Men nu är det extremt. Hon är nog en aningen rastlös o inte ha någon att leka med då hon inte är på dagis. Men snart kommer hennes storesyster hem så då blir det fullt av bus o lek igen :). Oh, vad hon kommer bli glad! Hon frågar efter Tilde varje dag nu! "Tiljjde... Tiljjjde.." Sötnöt saknar sin syster. ♥


Mammas två prinsessor! -det bästa hon har-

Ne, får det vara bra för idag! :D


Kram på er.


Fredag.

Jaha, så var det fredag igen då. Veckorna går skitsnabbt. Bara swichar förbi! :D Börjar jobba 14 idag sen är det faktiskt helg för min del. Skulle ju egentligen jobba 8-20 imorgon, men  Frida var snäll och tog mitt pass imorgon. Tack så mycket gumman! Verkligen jättesnällt! :) Kände att jag behöver vara ledig och göra ngt roligt med min familj, då vi inte gör annat än jobbar eller spelar bandy. Så det ska bli skönt faktiskt. Känner verkligen att vi behöver detta, så det är verkligen jättesnällt F att du ställde upp! Tack o tack åter igen :*

Snart är det dax att lämna Nelly på dagis o sen så ska jag gå till Ica o hämta ut mina böcker som visst har kommit :) Så blire hem o göra lunch o sen är det dax att traska till jobbet. Finemang det! :)

Jaa, har väl inget mer att skriva antar jag för stunden. Så fårse om det blir en update på jobbet. Annars får ni ha en FIN fredag, och en SKÖN helg allesammans!



Hehe. Länge jag höll mig ifrån att ge en update :D.

Har nu ätit lunch, som bestod av potatisbullar, bacon, riven morot och keso. Mumsfilibabba kan jag lova att det va! :) Sitter nu och kikar lite på vad man skulle kunna hitta på o göra imorgon på våran sk familjedag som jag bestämde att vi skulle ta, för att ta igen all tid som vi har missat under en tid nu. Är riktigt sugen på att åka på Hus och Hem mässan i Sthlm o gå runt o strosa där en hel deag och skaffa insperiation till framtida planer på hus osv. Skulle vara massa mys. Men jag tror inte min karl är lika pigg på de idén kan jag tro. Fårse.

Oh, träffade min äldsta prinsessa när jag lämnde lillfis på dagis tidigare. Fick världens BAMSE kram! :) Saknar henne massvis. Måtte nästa vecka gå lika fort som denna, så är hon här igen! Mammas skruttfia! ♥

Verkar som att vädret blir sämre, får hoppas att det är uppehåll tills jag kommer till jobbet iaf. Så det inte blir lika som igår morse, med sjal på huvud och grejjer :P.

 Neej, nu får det vara bra för idag, tack för idag! :D


HAPPY FRIDAY!


Brrrh.

Huvva. Det är verkligen svinkallt här på jobbet.  Sen att det är kallt o rått ute, gör det hela inte bättre precis. Var ju redan frusen när jag kom till jobbet. Så dålig på att sätta på mig rätt kläder när man ska iväg. Klär på mina barn massvis, möjligtvis lite för mycket. Men mig själv är inte så noga :P. Heh. Jag satt faktiskt på mig vinterjackan till en början, men ångrade mig i sista sekund o satt på mig min tunna jacka istället. Visst, det var ju inte så kallt ute på det viset, men det regnade ju, och det hade jag ingen aning om såklart. Eftersom det är kolsvart  så är det ju inte så man direkt ser iaf det regnar eller inte och sen var det liksom inte så det stod i spön i backen så man hörde det inte inifrån heller. Det var inte så farligt när vi gick till dagis heller, det var bara som små stänk, så jag orkade inte vända och hämta paraply eller så. Utan hoppades såklart på att det inte skulle vara så farligt.  Men sen när jag hade lämnat Nelly och skulle hoppa på cykeln o trampa hit, då hade det ökat. Så jag satt min sjal på huvudet likt en påskkärring och trampade i turbofart hit, ihopp med att jag skulle slippa bli allt för blöt. Det var inte så farligt faktiskt, men kall o frusen har man vart sen dess. Jag skulle ha tagit vinterjackan i alla fall, så hade jag nog sluppit frysa och haft luva som hade skyddat huvudet någelunda. Hehehe. Vilket svammel. Vilket i-landsproblem om hur jag har tagit mig till jobbet på cykel i regn :D. Men nu vet ni det.

Torsdag idag, snart helg. Visserligen så är det ju inte helg för min del förens på lördag efter 20.00. Då har jag avslutat veckans arbetspass. Så det är inget inplanerat för min del, denna helg. Blir lugna gatan.  Fårse om man kanske beger sig till Örebro på söndag, och tittar på sin första bandymatch detta år. Beror på hur vädret är och så. Återstår och se! ;)

Saknar min största prinsessa! Men fick massa pussar och kramar av henne igår, när jag träffade henne en stund på dagis! Myspys! ♥

Brrh. Kallt och jävligt och så börjar huvudvärk komma krypandes. Ska ta mig en alvedon och göra en kopp te så är nog detta ett minne blott om en stund.

Take care alla fina läsare!

Glad.

Jag känner mig glad. Lycklig i kropp och själ :D.
Inget specefikt som har hänt utan bara är så. Skönt att känna så måste jag medge. Eller det där lät som jag aldrig har vart glad/lycklig någon gång i mitt liv. För det har jag, herregud :P. Men det är en skön känsla, att gå runt o le och bara vara allmänt glad! Hihi.


Jag har ju redan skrivit ett inlägg idag. Men vad gör det? :D Kanske inte har så mycket att skriva, men några rader kan jag väl plita ner så ni har något att kommentera. För det tycker jag ni ska göra! :) Det är så roligt att logga in och se att man har fått kommentarer. Så seså folks! Kommentera på :D.

Oh, vad jag är sugen på bakad potatis med någon röra. Inte skagen. Tzatiski it is. O en god grönsallad till. Mumsfilibaba. Ge mig typ nu? ;) Heh. Njae. Det får vänta tills imorgon. Orka stå och göra det när jag kommer hem, nej. Då blir bara att göra något lätt och inta sängläge och sova! För 5.10 så ringer klockan o det är dax att kliva upp för en ny arbetsdag och nya krafter :P. Heh, gud vad jag svamlar. Kan ju inte ens vara roligt att läsa gojjan ;D. Så jag tar och avslutar detta inlägg nu och skriver förhoppningsvis mer imorgon, och då med mer intressant läsning en dessa rader jag nyss skrev. Heh.

Ha en fortsätt bra kväll allesammans!

Tjingeling.


Nya tag.

Yes, då var det slut på ledigheten och dax för 4 styckna arbetsdagar igen då. Mina eftermiddagspass + lördag som gäller. Gillar ju inte att jobba kväll, tycker det är lite småläskigt sådär, plus att hela dagen är förstörd, man kan inte göra så mycket annat än bara gå och vänta på att man ska börja jobbet. Men, det blir bra. Det är ju bara 3 styckna kvällar på en hel månad som det gäller så ;).

Idag var det fotografering på dagis. Ska bli spännande o se hur det vart sen när man får hem korten! :) Man kunde visst få syskonkort också, så dom skulle fixa det på dagis så Nelly kom över till Tildes avdelning när det gällde. Perfekt! :) Blir bra julklappar sen ;).

Verkar som jag har haft bra bokval när det gäller beställning av böcker iallafall. Kul :). Skulle vilja läsa "Snabba Cash" också, sen är nog listan komplett för ett tag :). Men får börja med dessa, har ju iallafall och göra ett tag så.

Nehe. Får bli en kort uppdatering denna gång. Ska ta o hämta posten, o börja med maten nu. Älsklingen kommer hem på sin lunch om en stund, så det är lika bra o ha maten färdig tills dess :P. Men jag uppdaterar säkert senare ifrån jobbet sen, kan jag tro.


Update.

Jisses. Kollar på statistiken och ser att jag har fått mer o mer läsare. Den är uppe i över 60 styckna. Jätteroligt! Men vilka är ni? :) Kommentera vettja! :D

Sitter på jobbet i vanlig ordning, är sig likt :). 

Nu är det dax för något att äta, inte ätit något annat än frukost idag så det kanske är på sin plats med lite mat i magen? ;)

Kram på er!

---<--<@


Kaaatchtjiiing.

Gaah. Så tröött. Ont i huvudet har jag också. Men ska strax ta o sussa kudde. Är renbäddat, så ska bli så skönt o krypa ner! Skulle egentligen ta en dusch innan, så skulle det vara som pricken över I:t. Men orkar inte, kommer somna ovaggat iaf så! ;D

Har beställt en del böcker på Cdon appropå ingenting. Jag är verkligen inget läshuvud. Ellerjo, fastnar jag för en bok och verkligen gillar den från start så kan jag nonstopläsa den. Men annars så är det inget jag brukar göra allt för ofta, ska jag erkänna. Självbiografer och sanna storys är det som gäller iallafall, så jag klickade hem dessa 5 böcker. Så nu har jag förhoppningsvis något att göra om höst/vinter kvällarna, som kommer. ;)

 Den verkar grymt bra, och har även sett att Lina har bloggat om den, fastnade för den på en gång. "En rak, saklig och osentimental berättelse". SvD - Rickard Viking Flinga växte upp i USA med svenska föräldrar. Barndomen var fylld av osäkerhet, rädsla och misshandel och han hamnade tidigt i dåligt sällskap. Han gifter sig och får barn och flyttar så småningommed sin familj till Texas där han får jobb på ett bygge. Där inträffar katastrofen. En arbetskamrat förgriper sig på hans dotter och Rickard skjuter honom besinningslöst med elva skott. Han tillbringar 20 år i Texas hårdaste fängelser och 13 av dem i isoleringscell. Det här är den sanna berättelsen om den långa, grymma vägen ut ur helvetet"

 "Flickan som inte fick finnas är en berättelse om utsatthet, våld och galenskap, men också om kärlek, styrka och en obändig vilja mitt i all bedrövelse. En berättelse inte bara om att överleva, utan om att få en andra chans i livet, att verkligen få leva"...

Sen vart det Tre självbiografer:






Så nu har jag lite o göra som sagt. Får hoppas att dom är bra och att jag tar mig i kragen och börjar läsa dom också, så det inte är "mycket snack, men liten verkstad". :P


Nee, nu ska jag ta och väcka min älsk och ta med honom till sängen och säga hej till John Blund.

NATTI NATTI!

5 oktober.

Söndag idag. Sitter på jobbet i vanlig ordning. Trist väder ute. Typiskt höstväder, antar jag? Har redan jobbat 1 timme på detta pass. Sköntskönt. Inte så långt pass idag. Får gå hem vid 16.00. Liite skillnad än emot 21.00 så det ska bli skönt :) Lite helg hinner jag också få, o inte bara jobb. Men ska inte tjata nå mer om mitt jobb, eller tider hit o dit. Det var väl skitsamma för er, ellerhur? Inge rolig läsning heller för den delen :P.

Måste bara berätta om en ganska så scaary grej som hände igår. Jag har aldrig vart speciellt rädd här på jobbet när man har stängt, eller när man jobbar själv så pass länge på helgerna. Lite småläskigt har man väl kanske tyckt det vart, men aldrig så man har blitt RÄDDRÄDD, eller känt obehag! Det hände iaf igår. Hade väl ca 10 minuter kvar tills stängning, då kommer det in en tillsynes vanlig man i 30 års åldern. Han gick direkt till tidningarna och köpte en herrtidning. Kom fram till kassan o sen sa han "jajustja, måste köpa dambindor också, har ni det?" - ja det har vi och visade honom vart dom stod. Då började han fråga mig vad jag rekomenderade och vilka som vad bäst osv. Jag svarade honom att det är ju helt upp till person i fråga, men dom här är bra, sa jag o visade honom ett paket. Han tog det och sen kom han till kassan o betala. Trodde att han skulle gå då. Nee då började han fråga om min piercing jag har i läppen, om det gjorde ont o göra,  hur gammal jag var när jag gjorde den o vad den var bra för osv. Och jag är ju ganska så van med att kunderna reflekterar den, och har fått några frågor om den så jag svarade som vanligt men tyckte ändå att det var något lurt med denna man, för hans blick var jätteläskig. Typ pyskopatisk? Sen helt  hux flux så började han fråga om jag hade någon picering någon annanstans, o om jag hade hål i öronen osv. Svarade o sa att jag måste stänga nu, så om du inte ville köpa något mer så måste du tyvärr lämna butiken. Han sa, okej men måste bara få fråga en annan sak. Jag ska köpa en behå till min flickvän, har du någon att rekomendera och när började du använda BH, o så hade han verkligen blicken på min byst.
NU kan jag lova att jag börja känna rejält med obehag och att jag börja bli rädd. Men jag svarade nej, tyvärr det kan jag inte göra. För det är som sagt upp till var o en och bestämma det. Du får helt enkelt ta med din flickvän så får hon prova ut en som passar henne o så gick jag till ytterdörren o öppnade den o bad honom gå ut.  Då sa han, du tycker verkligen att jag ställer knepiga frågor va? Sa han o hånlog när han gick ut hur butiken. USCH. Han var verkligen jätteläskig. Hans blick, hans leende hans frågor. Nej, det var första gången som jag verkilgen har blivit rädd och känt obehag sen jag började jobba här. Tur att man inte stänger så ofta, så man slipper bli utsatt för något sånt här igen. För det verkligen jätteobehagligt. HUVVALIGEN! :(

Nee. Ska ta o läsa Aftonbladet o ta lite frukost nu tror jag.
HA EN BRA SÖNDAG ALLESAMMANS!


Kanelbullens dag!

.. har gräddat extra mycket kanelbullar idag, så får se om det är några som kommer fira dagen med att köpa kanelbullar! :) Jag har redan firat, igenom att ätit en iaf! :P. Lär nog bli fler under dagens lopp. Farligt det där, o jobba i en butik där det finns massa godsaker :D.

Jahaja. Ska man jobba heela dagen idag då. Sen är det 9-16 imorgon som gäller. Känns lite ångestdrabbat för att inte hinna träffa min största prinsessa innan hon ska åka till sin pappa imorgon o stanna där i 2 veckor. Men får hoppas att dom kommer in o hälsar på under dagen,  dels är hon  nog vaken när kommer hem ikväll, o sen hann jag ju pussa lite på henne innan jag åkte imorse. Så lite hinner jag nog se henne innan det är dax :). Mammas hjärtegull! <3


Igår var det väl iaf inte helt fel person som åkte ur i IDOL iaf! Lite nöjd, men inte helt nöjd än :P. Jag kommer vara nöjdast när Johan P åker o om Linda P kommer in! ;D.
 Hehe. Värsta insatt. Har aldrig följt IDOL såhär mycket tidigare som nu. Är nog bara för att jag tycker att juyrn är mycket bättre nu än tidigare. Andreas Karlsson, en riktig mumsbit! ;)

Nee. Dax o göra lite nytta. Läsa lite skvaller kanske? :P

Kram på er & ha en riktigt BRA lördag!



Fredag.

..och det är helg för vissa snart. Skönt för dom. En annan måste jobba precis hela helgen :S. Men, men det måste göras det också :).

Jobbar till 15 idag. Sen blire hem o mysa järnet med prinsessorna plus prinsen där hemma ;). Funderar på om man kanske ska bjuda hem svärfar o svärmor på middag ikväll. Det är alltid dom som bjuder oss på middag. Så nu tänkte jag bjuda igen! ;) Vad ska man hitta på o göra då? Ngn som har några tips? ;) Hm, om jag känner mina barn + sambo så blire tacos, så kanske får bli det då? :) Yey, blir mat iaf hur som haver! :P Återstår o se.

Snart halv 11. Tiden idag har gått fort. Det är bra det. Snart dax o gå hem då, om tiden fortsätter att rinna på såhära :P O efter lunch så brukar det finnas en del o göra då vi får varor inför helgen! Ännu bättre! :D.

Usch måste bara säga att jag blir så besviken på svenska tittare som ska rösta ut ngn i IDOL. Igår åkte Elias ut, och stod med Robin E som var klockren igår. I onsdags åkte den tjejen som skulle vinna hela IDOL, Linda Prichtard ut. Fattar inte hur man kan rösta så dåligt o låta ngn som Johan Palm vara kvar eller Anna Bergendahl? Två småglin som inte kan sjunga annat än låta som hej kom o hjälp mig. Nee. Det är sjukt. Låt juyrn få rösta ut deltagarna istället. Så kanske det blir ngt utav programmet än att att det ska fortsätta såhär! Fiasko.

Hehe. Har jag fått avreagerat mig lite också. Kanske inte världens i-landsproblem att inte dom rätta få vara kvar i IDOL :D.

Nix. Nu är det dax för en kopp kaffe. 

TJINGELING!

 

Lägger in bilder på dom två som betyder allt för mig! Ni är mitt liv!
MAMMA ÄLSKAR ER! ♥


1 oktober.

Jahapp. Ny månad. 2 månader till julafton. Snart nytt år. Helt sjukt, tiden bara swichar förbi!

Sitter på jobbet. På min lediga dag. Kan ni förstå? Jag tycker det är så roligt att jobba så jag jobbar när jag är ledig också. Heh. Nee, skämtosido. Jag ställde upp o tog S pass då hon hade annat hon skulle göra. Känner ju dock inte alls för att jobba, om jag ska vara ärlig. Men men. Vad gör man inte för sina kollegor? Vet att dom skulle göra samma för mig så! Nogpratat om det :).

Imorgon är jag ledig iaf, och då blire mysdag med mina två prinsessor! Får hoppas att det blir hyffsat väder så vi kan vara ute o härja. Annars blire väl soffhäng med film kan jag tro, om Tilde får bestämma! :) Men först så blire iaf o mysa ett tag i sängen o bara vara!

Var så mysigt imorse. Båda tjejerna kom o la sig i sängen o vi mös. Tilde låg bredvid mig en bra stund o bara låg o titta på mig. 
Jag - Va är det hjärtat? vad tänker du på? o strök henne i håret. 
(Hon kramade om mig o pussade mig)
 T- Jag är så glad att jag har dig som min mamma, du är snäll!
(Behöver jag säga att mitt mamma hjärta slog lite extra och hela jag vart varm av lycka?)
Jag- Oh, va glad jag blir av att höra det, du vet väl att mamma älskar dig mest av allt? Att du och Nelly är det bästa mamma har?
T- Jaa, jag vet att du älskar mig, och Fredrik, Nelly, pappa, Ewa, Elin, mormor och farfar älskar också mig.
Jag- Jaa, det gör dom! Alla vi  älskar dig och alla vi är så glada att vi får ha dig i våra liv!
T- Jaa, jag vet att jag är bäst och jag kan skriva mitt namn på dagis! =)

Hon är verkligen så klockren! Mammas hjärtegull! ♥ 

Nu måste jag dona lite här. På återseende!

Kram på er alla därute!


RSS 2.0