1 månad

... kvar tills det är Julafton! =) Myspys.

Hejhopp! Det var några dagar sen jag skrev något. Men har inte haft någon lust/tid/ork att ens angagera mig i bloggen så därför har det blivit så.

Ahaja, vad ska man börja? Inte så mycket egentligen som har hänt som är nämnvärt. Men jag gjorde min sista dag på jobbet i Onsdags, där vi avslutade med att ha inventering. Och när den var klar så kom det två stammisar som man har pratat med mest under tiden man har jobbat där. Så det var en trevlig stund med en hel del skratt. Trevligt "avsked" och ju mer tiden gick inne på stället så fick man det verkligen bekräftat att detta är sista dagen och det kändes verkligen när man åkte därifrån. Det vart en o annan tår när man kom hem sen.. Men nu är man iallafall arbetslös och går hemma och släppar fötterna eftersig =P

Helgen som varit har innehållit en del. I fredags så hjälpte jag en kompis med ett jobb! Vi sorterade kläder, som kom ifrån ett konkurslager. Sen i lördags så åkte jag och ungarna på  barnkalas i Örebro. Åkte tåg med dom dit, och det var populärt måste jag säga.. Ojoj! :) Sen igår så var det bara slappt. Jag o ungarna var ut en stund på förmiddagen bara. Sen var vi hem till S&B när Tilde hade blivit hämtad av hennes pappa och Ewa, och kikade hur de hade nu när de numera är husägare. Ett jättefint hus! Kommer bli kanon när det är klart :). Sen åkte vi hem en snabbis till svärmor och svärfar och sa hejdå till dom, eftersom de åker till Eygpten på onsdag! VILL också åka iväg! :D

Måndag idag o den har bestått hittills av doktorsbesök med Nelly och nu har jag tvättstugan till kl 17. Skönt o få undan ALL tvätt och att man kanske nu kan hålla efter så det inte blir ett tvättberg ala Mount Everest! ;P Dryygt bara att den inte är i samma hus som vi bor i utan att man får lov o gå till ett annan hus, o med detta oväder ute och konkande på tvättkorgar och barn framotillbaka så är det ett helt företag :D. Men, men det är skönt att få det gjort! :)
Och på tal om tvättstugan, så ska jag ta o traska ner dit.

HA en fortsatt bra dag!

Adiois.

SUCK!

.. så jävla less på allt så jag kräks!


=(


The last one

... Ja så var den här. Sista dagen på jobbet. Än sålänge känns det inget speciellt. Men det kommer väl ikväll, efter man har varit här och inventerat och lämnat tillbaks nyckeln till D och allt. Visar sig. Men det kommer nog vara lite blandade känslor.

Har egentligen ingen som helst lust/ork till att skriva något idag. Så det får bli ett kort inlägg. Så uppdaterar jag med all sannolikhet ikväll.

Solong!

Idétorka.

... ja minst sagt. Är jättedålig på att hitta på "bra" rubriker. Får hoppas att det inte är dom som är det viktigaste för Er när det gäller att läsa bloggen =).

Idag är det en såndär dag som man bara vill ligga nerbäddad i sängen och lega o dra sig hela dagen. Bara slöa runt och bara vara. Inte alls motiverad till att vara här på jobbet och vara trevlig emot kunder alls. Sen att vädret är som det är, grått och trist gör ju inte saken bättre =P. Men, men nu är man här och får göra det bästa av sitvationen. Händer ju lite på jobbet trots allt idag. Facket kommer och sen ska "Bill&Bull" informera oss om hur det kommer att se ut, med anställningar och så. Har plitat ner lite frågor och funderingar som jag ska ta med dom face to face! =D Ska bli spännande och höra deras motiveringar osv.Får hoppas att de pratar klarspråk och att det inte är några som helst undanflykter eller lögner som tidigare.  Jag ska ha sanningen, och inget annat dravel. Men samtidigt så är det skapligt ångestdrabbat. Verkligen få det svart på vitt att from torsdag 20/11 så är du, Camilla Nordahl arbetslös igen. Får ont i magen av att bara se eller höra talas om de. Men det ska nog gå bra! Ska ha reda på varför om en del frågor så är det bara. Sen får det bära eller brista =P.

Skrev ju igår om att det var sjukstuga ivår familj. Idag är det bättre. *ta i trä...* Jag har bara lite ont i halsen nu, så förhoppningsvis stannar det där och inte övergår till någon influensaepisod :D. Tjejerna är det också bättre med, båda har sovit utan hosta i natt, var tvunga att t om väcka dom i morse. Så det bådar gott! :) Fredda är väl den som fortfarande snorar och har sig. Men det går nog över snart där med! Så nu vet ni det =D.


Kikade runt lite på nätet efter julklappar igår. Appropå något helt annat, bara sådär =D. Det är ju verkligen ett krux varje år att hitta julklappar till var och en. Men iår så är det bara till barnen som vi ska köpa till. Även fast jag tycker sånt där är jättesvårt, och vill naturligtvis köpa något till alla nära o kära, så måste jag lägga band på mig och verkligen göra så som vi har sagt nu. Det är ju trots allt barnens högtid och det är ju för dom man har julklapparna. Vi stora är ju bara glada i att ha det mysigt och trevligt, dricka och äta gott och bara umgås. Eller så är det iallafall för mig, ska kanske inte tala för andra! =P.  
Men iallfall under letandet av julklappar på nätet så hittade jag denna häftiga Mp3 spelaren =).


Cool, va? ;)


Nu är det frukosttime!

ADIOIS.


Sjukstuga.

Godmorgon!
Nu är man tillbaka till jobbet efter 5 dagars ledighet. Mindre roligt måste jag säga, bara att se byggnaden ger mig ångest. Det är verkligen nedräkning nu. 2 dagar kvar, sedan är man arbetslös. Då är denna arbetsplats ett minne blott!

Appropå rubriken. Ja, sjukstuga är det. Alla 4 familjemedlemmar är förskylda. Dock så är det nog jag och F som är mest "hängiga". Barnen är det full fart på trots hosta och snoriga näsor. Men det är skönt det! :) Får hoppas på att det ger med sig, annars är det bara att proppa i sig alvedon o hålla ut. För ingen sjukdom här förens detta jobb är slut iaf! Inte råd med att bli av med fler timmar så..

Helgen då? Den har varit bra! :) Vi var i Stockholm i lördags och kikade på bandypremiären, för VIF. Sen så hälsade vi på F´s syster o sambo och såg hur dom hade det! Riktigt FIN lägenhet var det :) Så det vart en hel dag där,sen när vi kom hem vart det bara lite tve tittande sen var det tack och godnatt ;). Igår så åkte vi till Avesta och storhandlade, och fyllde upp kyl och frys igen. Sen hämtade vi Tilde eftersom det är mammavecka igen :) Sen bestod resten av dagen av slapp framför dator och tve, för vi var som sagt inte 100%iga någon av oss. Det var helgen det! Nu är det bara 3 dagars arbete sen är det helg varje dag :P. Heh. Fårse vad resten av veckan erbjuder. Arbetsförmedlingen och ett besök hos Kristin är det jag vet hittills iallafall! :)

Nej, nu ropar bullarna att dom är klara, så måste ta ur dom ur ugnen. Sen så ska jag läsa FP.

HA EN BRA DAG!


Jisses vad tiden går fort

... när man har trevligt! :) Ewa & Elin har precis åkt härifrån nu. Tack för idag tjejer! :) Har verkligen varit jättetrevligt, men jisses vad tiden går fort! men det brukar väl vara så, som rubriken lyder " tiden går fort när man har trevligt" :). Jättetrevligt o kul med sällskap! Får vi göra om snart igen E! :)

Aha, fredag imorgon då och HELG! Ska verkligen bli skönt o få vara ledig en hel helg, var tre veckor sen sist. En helg som kommer att innehålla lite saker, kulkul! :) På lördag ska vi till Stockholm och se på bandypremiären, då serien börjar. Ska även då passa på och hälsa på F´s syster och sambo o se hur dom har det i nya lägenheten! Spännande :) Sen på söndag så ska jag hem till en kompis på ett klädparty, och sen kommer Tilde och det är mamma vecka igen!♥ Så det kommer vara en fullspäckad helg, o jag gillart! ;) Alltid kul när det händer något.

Nu ska jag börja med maten, är en smula hungrig! :)

KRAM på er!

Se det snöar!

Godmorgon! Här har vi haft morgon sen strax före 5 (!) i morse. En aning trötter var man då kan jag lova. Men jag har fått en hel natts sömn iallafall. Hon har sovit bra och inte haft någon hemska hosta som tidigare nätter! Så man får vara nöjd trots allt :). Så iom det att det blev en tidig morgon så har det hunnits med mycket här hemma redan. Har plockat undan i röran, som jag inte råkade ta reda på igår! Nu är det bara barnens lekrum som är kvar för röjning! Men först ska jag strax ta mig lite frukost och dammsuga sen så ska vi invänta Ewa och Elin som kommer hit idag! :) Så det får vänta, och bli ett senare projekt!

Till rubriken! Det snöar ute, enorma snöflingor, dom är verkligen jättestora! Mysigt värre tycker jag! :) Konstigt att det kan vända sådär med vädret, när vi vakna och gick upp tidigare, så spöregna det, och var allmänt grått och trist. Och nu ca 2 timmar senare, så snöar det och marken är mer eller mindre snölagd :P.
Hoppas att snön får ligga kvar nu då, men det tvivlar jag på. Men hoppas kan man ju alltid göra! :D

Hm, nu måste jag ta reda på en blöja som inte luktar rosor känner jag. Sen ska jag ta mig lite frukost. Så får bli ett kort inlägg idag.

Ha en bra dag & KRAM på er!


ZzZzzzzZZz..

Är SÅ trött idag! Känner mig helt lullig, som om jag skulle vara bakis. Går och gäspar och ser alltmänt sliten ut! Har sovit dåligt inågra nätter pga av att Nelly har varit bökig och sovit oroligt och vi har gått upp tidigt då det har vart jobb och dagis. Så det är väl förklaringen till varför man är trött, kan jag tänka mig. Sen inatt vet jag inte alls hur jag har sovit. Vaknade med värk i axlar och rygg och kände mig allmänt mörbultad. Får hoppas att det blir en bättre med sömn i natt! Sen så hoppas jag  även på en lite sovmorgon, då vi är lediga! Fårse hur det går då :).

Onsdag  idag och snart har halva veckan gått. Veckorna bara rusar förbi, och det är 1 1/2 månad kvar till Julafton :). Ska bli mysigt och fira jul, som alla år :). Iår har vi även storfis på självaste julafton! Extra myspys o vara hela familjen samlad!♥  Det som jag kan tycka är att det blir hattigt hit o dit. Få tiden och räcka till. Vet inte hur det ser ut än, hur vi ska fira och vad vi ska vara. Men det visar sig väl längre fram. Hur som helst så ska det bli mysigt!
Ska väl snart ta och se över julklapps köpen också. Lika svårt varje år. Man försöker intala sig själv varje år att man ska vara ute i god tid med att inhandla julklapparna. Men det blir lika som varje år, man är ute med 100010189 andra människor 1-2 dagar innan julafton och köper dom. Så NU har jag verkligen bestämt att vi ska åka iväg när vi får pengar denna månad och göra julklappsköpen då, så man slipper stresshandla senare! :)

Nu måste jag ta tag i varorna som har kommit. Men först en kopp kaffe och vara lite social med en av våra "stammisar".

Adios amigos!





Soffmys framför bolli! :)



MITT ALLT! ♥


Ett gott skratt förlänger livet.

Har lite filmklipp som jag tänkte jag skulle lägga upp på mina prinsessor.
Let the show begin ;)

http://www.youtube.com/watch?v=x-wEiun79Bc

http://www.youtube.com/watch?v=soMGmU7YCiY



: )

Ready Steady Gooo..

.. hm, dålig rubrik. Men har man dålig fantasi så har man ;P.
Måndag idag då. Sitter på jobbet, och i princip nyss öppnat. Man har verkligen ångest till att gå till jobbet nu, nedräkingen har liksom börjat. Man mår inte allls bra av att vara här längre, eller inte jag iallafall. Sen att man ser hur butiken mer eller mindre inte innehåller några varor, och att det "viktigaste" som snus och fastfood är mer eller mindre slut, gör en mer deprimerad. Men, men inget som man kan påverka iaf, så lika bra o håll ut tills det är dax och sluta.

I helgen så har det varit jobb, massa mys tillsammans med familj och shopping ;). Slutade tidigare i lördags, tack L för att du ställde upp :). Åkte ner till Ip där älskling spelade hemma match. Kikade på den, så gott det gick var skaplig dimma. Sen vart det filmkväll o massa godis ätande i soffan, somnade tidigt. Var väl behövligt med lite sömn, så det tackade vi för. Sen vart det Borlänge igår, för F skulle ha tag på ett par nya skor. Åkte över Hedemora, så vi stannande till hos min mamma och fikade en snabbis innan vi drog vidare till Kupolen. Gick runt o strosa där några timmar o hade det allmänt myspys! Införskaffade lite nytt, kan visa er sen! :) Älskling fick tag på ett par nya skor, o så köpte han en skitsnygg mössa på Carlings. Var in och snackade med personalen på JeansFactory oxo, miss u guys! Kanske man ska söka sig jobb där igen nu när man får lov o sluta hära? :D. Provade även en skitsnygg SVEA mössa dära, men tyckte inte att jag hade råd med den, plus att jag tyckte inte att jag passade iden. Men så kläcker älsklingen ur sig när vi åker hem sen, du var jättefin i den där SVEA mössan, varför köpte du den inte? Heh. Lite sent nu kanske?  Det hade han kanske kunnat ha kläckt ur sig lite tidigare att han tyckte jag passade i den, så kanske man hade övervägt ännu mer till att köpa den trots allt? Men inte då, knäppis ;). Jaja, det blir väl fler vändor eller så kanske man kan önska sig den i julklapp? ;)
När vi kom hem ifrån Borlänge, så var det dax att lämna Tilde hos pappa, eftersom det är pappavecka. Sen åkte vi hem till svärföreldrarna en sväng så F fick ge sin far en farsdagspresent oså fikade vi lite grann innan vi begav oss hemåt efter en rätt så fullspäckad dag! Vart tack o godnatt relativt tidigt, så nu är man redo för en ny vecka med nya tag. har tre arbetsdagar denna vecka, sen är det långledigt. Sköntskönt! :)

Nej, en himla massa svammel vart det i detta inlägg ser jag. Dax och avsluta kanske. Ta sig lite frukost och läsa Fagerstaposten. Så får det bli, och så förblev det! :)

Kram på er & ha en bra dag!

OJ!

.. har rekord på unika läsare, är uppe i 76 styckna nu! Jätteroligt, verkligen! :)
Men kommentera vetja! :)


YES!

                                                                                         



Vet att  jag har skrivit  i tidigare inlägg att Lars är en av dom som kommer att gå långt eller rent av vinna IDOL. Men jag har ändrat mig, och är verkligen så glad över att han vart utröstad igår. Han har verkligen sagt om o om igen att han vill inte vinna IDOL och att han från början inte ha velat varit med osv. Så nu kanske någon som vill, och förtjänar att vinna har chansen? Jag har fortfarande Alice som favorit. Men jag tror att Kevin eller Robin E kommer ta hem årets IDOL!

Vad tror ni?

Lördag, och helg.

Yes då vare det lördag och helgen har börjat. Jag sitter på jobbet, och har 12 timmar framför mig att se fram emot att jobba, innan det är dax att gå hem och ha HELG! Kommer bli den sista lördagen jag jobbar på detta ställe, så man kanske ska fira med att äta extra mkt godsaker idag eller ska man ta ett glas skumpa? ;) Heh.

Som sagt. 20 nov så går jag här ifrån med flaggan i topp och VETA att jag har tillfört "Macken" med det bästa jag kan göra. Sen får det bli vad det blir, och de nya ägarna får göra vad dom vill. Jag skiter i vilket, ärligt talat. Nu har man äntligen fått saker och ting i klarspråk, eller iallafall mer och mindre, och på det sättet som dom går tillväga och har "skött" hela saken ifrån början är absurt. Jag har varit ledsen, besviken, knäckt, förbannad, och arg, jaa u name it, över allt som har skett här under de senaste månaderna. Men sen i torsdags, då "bomben" släpptes och det kom fram, hur det skulle se ut så har jag visst, gråtit en skvätt och varit besviken, och känt mig så besviken på hur det får gå till och hur man kan behandla människor. Men nu har det lagt sig och jag VET att jag förtjänar bättre, och kan gå härifrån med flaggan i topp och känna mig "stolt" över det jag har presterat min tid här på "Macken". Jag lämnar allt negativt bakom mig, och kommer ta med mig erfarenheten av detta med ett leende på läpparna! :)
Nog om allt detta nu. Det är härmed snart ett avslutat kapitel i mitt liv.

Imorgon så är man ledig, och det är Fars dag :D. Fårse vad som händer och vad dagen imorgon har att erbjuda. Nu ska jag ta mig lite frukost och bläddra i morgonblaskorna.

Ha en TREVLIG lördag och en fortsatt fin helg!

Hejsvejs.

FÖRBANNAD, SVIKEN, LEDSEN, ARG!

Ja, det är väl det minsta jag är för tillfället. Jag har egentligen inte ord som kan beskriva hur jag känner mig för tillfället. Har ALDRIG känt mig mer utnyttjad någon gång! :(

Orkar inte skriva något mera för tillfället. Ni får veta tids nog. Just nu vill jag bara hem här ifrån och kramas med min familj! <3


Mosters gull.


Denna stiliga pojke är man moster till! <3
Tycker det är dax att ta o träffas snart jag!



SAKNAR dig & din mamma! :)


Alldeles tom.

Vet inte hur jag känner mig eller hur jag ska reagera. Tror inte jag har riktigt fattat vad det är frågan om. Att from med 20de november så har jag inget jobb kvar. Jag har fått SPARKEN. Nee. Jag är nog i ett chocktillstånd fortfarande. Bara en massa tankar kring, varför? hur blir det nu? vad händer efter den 20de? Får väl se när "chocken" släpper och man verkligen börjar fatta vad det är frågan om.  Men kan ju meddela att det känns ju inte allt för lockande o börja jobba igen, och veta hur det ligger till. Hm, men men får göra det bästa av sitvationen så länge och hoppas på det bästa oavsett.
På råga på allt, så samtidigt som jag fick reda på vad som hade beslutats igår för min del, så har dom på F´s jobb haft möte och dom fick besked om att det är 8 styckna på deras jobb som är tvunga att sluta efter årskiftet. Och faller förhandligarna så illa, att dom går via systemet "sist in, först ut" så är F en av dom som är tvungen att gå :(. Så det var en tung dag igår och mycket tankar kring om hur det kan komma se ut om ngn månad, båda är utan inkomst, får gå på a-kassa osv. Men vi får ta en dag i taget och hoppas på det bästa! Tillsammans klarar vi detta! Har ju gått i genom "tuffa" tider förut, och klarat det. Så även detta kommer vi att gå igenom med flaggan i topp! :)

Idag så är det en sån där dag som inte bara jag känner att man bara vill vara och ta det lungare än lugnast, utan det är även en sådan dag för min äldsta prinsessa. Hade tänkt att vi skulle gå till Lindgården så dom fick leka av sig lite, det brukar även vara höjdpunkten. Men inte idag, hon ville bara vara hemma idag sa hon. Så så fick det bli! Myspys♥. Fårse om vi kanske tar en promenad efter lunchen, så man får komma ut o ta en nypa luft iallafall. Men det visar sig då.Tar en timme i taget! :)

Ne, ska ta o plocka reda på tvätten som är klar nu.

HAPPY Tisdag!






Verkligen de BÄSTA jag har! Utan Er så skulle inte mitt hjärta slå!
ÄLSKAR ER! ♥♥

From 20 november. . . .

...har jag inget jobb kvar :( Vart uppsagd idag. Känns skapligt kul måste jag säga- NOT!

Så jobb sökes, tack. Någon som har något på lager?


Som en bomb.

Grrh, Jag känner mig som en tickande bomb idag. Sur o grinig. Taggarna utåt. Pms. "Roliga veckan"- pågång ;P. PMS-kärring that´s me! ;D

Aha, så vare måndag och en ny vecka då. Ny vecka, nya tag. Händer visserligen inte så mycket denna vecka mer än att jag ska jobba, 3 kvällar+12timmars lördag, Kul? Nej, men nödvändigt ont. Man får tänka postivit, och på när lönen kommer den 25e. Då är det värt det, iallafall liiite mer än för stunden ;).
Idag och imorgon så skulle jag bara försöka vila och ta det lungt, inte ha några måsten. Höh, tjeeena. Är ju lättare sagt än gjort, med en hulligan i huset och massa smuts och tvätt som verkligen bara ropar på att det ska tas undan. Så det får bli en sådan dag idag, städ och tvättdag! Så tar jag "bara vara inga måsten" dag imorgon istället! :) Jag har visserligen gjort det värsta redan, så det behöver inte göras så mycket mera än tvätta en eller två maskiner till. Jaja. Fårse hur det blir. You never know ;).


Måste bara få citera ur Blondinbellas blogg idag. "Hade världens mardröm inatt. Drömde om att jag var med Nils på
någon svennig all inklusive resa på Kanarieöarna och så hade vi två skrikiga barn som ständigt skulle ha mer glass". ... Asså verkligheten för den blonda donnan är inte mycket. Hon kan verkligen klanka ner på folk som inte lever hennes överklass och lyxliv. Allt annat utanför den "bubblan"  är en mardröm för henne. Hon har skrivit i tidigare inlägg att hon inte gillar/tycker om unga föreldrar osv. Varför liksom? Vad är det som gör dom sämre än andra människor? Varför kan inte dom älska och uppfostra barn som någon "äldre" kan? Visst man får ha åsikter om saker och ting. Alla kan inte tycka lika om allt. Men man ska väl inte klanka ner specefikt på dom och kalla saker och ting mardröm kring  "ämnet". Nej, asså jag förstår verkligen inte hur tjejer har henne som förebild. Dom måste vara hjärntvättade, likt en sekt. "Blondinbellas" ord är deras lag.Klart, medelåldern på hennes läsare är väl kring 12-15 år så kanske förklara nivån på hennes blogg också. Absurt!  Inlägget kan ni läsa hära, vad hon har skrivit mer exakt. http://www.blondinbella.se/2008/november/typiskt-mig.aspx#Comments



Heh. Nee, jag GILLAR inte Blondinbella :D.

Nee, ska ta och göra lite mat åt mina hungriga hulliganer nu. Sen ska jag ta o göra mig iordning så blire nog Lindgården, och Öppnis om en stund! ;)


See u later. ♥

Söndag.

Snart får jag ta och gå hem, då har jag avklarat min helveteshelg :). Skönt värre. Ska cykla hem i turbofart och gosa ner mig i soffan bredvid älsk. Kommer nog dock slockna, för jisses vad trött jag är. Lika bra och mysa ner mig i sängen på en gång kanske? ;)

Ska bli så skönt o vara ledig i 2 dagar nu innan det är dax igen, för arbete. Ska bara vara o mysa med mina 2 prinsessor♥, som jag inte har umgåtts med sen i fredags :S. Tilde har ju varit hos sin mormor, o Nelly hos farmor+farfar då jag har jobbat o F har haft bandycup. Så mån-tis blire bara massa myspys, o ta igen all tid ifrån helgen! :)

Jisses. Helt slut. Trött och hungrig :(. Ska bli jätteskönt och snart sluta. Kan inte klockan gå lite snabbare? Pleeeease? ;)

O vad gott det skulle vara med pizza!  Moffmoff. Det får det bli när jag slutar :D. NU får klockan verkligen ta och gå snabbare. Hehe.

Nej, ska ta och börja lite smått med kvällssysslorna, så kanske man bedriver tiden några minuter iallafall :).

Ha det fint allesammans!

Adjöken adjö.

1 nov.

GRATTIS mormor på din 70årsdag! Ska tända ett ljus för dig ikväll.♥
Ikväll kommer det vara jättefint på kyrkogårdar runt om i landet. det är ju Allhelgonahelgen. Då man tänder ljus för att minnas de döda.

Annars så sitter jag på jobbet ivanlig ordning. Har sisådär 11,5 timme kvar innan jag slutar för dagen! :P Men det är ju röd dag idag, så jag tjänar det dubbla än vanligt, så det tackar vi för! :)

Fybubblan, va kallt det var i morse då. Huvvaligen. Men det kommer nog bli en fin dag idag om solen får värma lite. Såhär ska det se ut i vinter. några minusgrader och snö som ligger kvar :). Inget snöoväder som det var igår heller, med blask och slask. Ne, ska det vara vinter så ska det vara som det är idag, med lite mera snö kanske. Perfekt! Så nu vet ni det! ;P

Nej, om man ska ta o äta sig lite frukost kanske.

Ha en FIN helg & KRAM på er!



RSS 2.0