Längesen.

Dålig uppdatering. Sorry.

Usch. Depp idag. Är på bristningsgränsen. Massa tankar. Har gråtit sen igår och i det har inte blivit många timmars sömn i natt pga av det bara mals o mals i huvudet på mig! Men jag måste vara stark och bita ihop. Jag, med hjälp av min familj kommer att klara detta!

Älskar, dig! <3

Sitter på jobbet, efter att ha haft tre dagars ledighet. Har vart riktigt skönt att få vart ledig. Men nu är det en ny vecka med nya tag och krafter! :) Har vart lite rullians nu på morgonen, då det i vanligtvis brukar vara dött och det brukar komma igång efter lunch. Folket kanske har fått upp ögonen för macken igen? Hoppas på det iaf! ;)

Ne. Nu är det en säljare som har kommit. Så på återseende!

Ha en bra dag!


Ge ett bidrag.

Madde. En tjej som verkligen har berört mig, genom att skriva om sin kamp emot "den jävliga idioten" som hon kallade sin sjukdom, cancern.  Har nu somnat in.

Ge ett bidrag till barncancerfonden, cancerfonden eller till hennes egna fond! -Den jävliga idioten-. Varje krona är ett bidrag, och räknas! Ingen borde gå igenom detta, och det är så lite som behövs.

Jag kände inte Madde. Men jag har anhöriga som har dött i,  eller haft cancer, och det är en hemsk sjukdom på alla sätt och vis. För mig var det en självklarhet att ge ett bidrag, gör det du också!


Fredag.

Fredag, och helg för vissa. Inte för mig :P. Har ca tre timmar kvar av detta pass, och sen är det 12 timmars arbete som gäller imorgon. Sen har jag heelg. Vad har ni för planer i helgen?

Brrh. Vi har svinkallt här inne i butiken. Kallt ute också. Hösten har nog kommit för att stanna. Gillar dock hösten. Mysig månad. Lika höstmodet är det inget fel på i år, alla dessa varma o mysiga koftor/cardigans med tights, benvärmare, stövlar/uggs. Mmm i like it! :)

Börjar bli hungrig nu, så ska ta o göra ngt att äta.
Men ha en fin och bra helg allesammans!

KRAMAR

Back on track.

Är det snart dax att trampa till jobbet då. Har nästan precis kommit hem ifrån att lämnat N på dagis. Så roligt att få komma dit igen, har ju vart ledig massa dagar. Abbbin, bästa kompisen, var ju också på dagis. vart det extra kul! :) Sötnöten ♥.

Så nu är man hemma, o fastnade naturligtvis framför datorn. Ska ta o laga lite mat snart, hänga upp tvätten ska jag också göra, sen blir det säkert och dega lite framför TVen en stund innan jag måste trampa iväg till jobbet. Kommer säkert komma in i rena rama kaoset. Det är ju operation ombyggnad på g dära nu. Fick ett mess ifrån S för en stund sen där det stod att det hände grejjer, så ska verkligen bli kul o se! Skönt att vi får ett "lyft" kanske man slipper allt gnäll ifrån kunderna att vi knappt har ngt o att det är så tomt i butiken :P.

nu kurrar maggen, så dax för lite käk o pul innan jobb.

l8ter.

Back to work.

Ahapp. Har man vart ledig i 2 dagar då. Dax för arbete imorgon igen. Kommer säkert vara ett kaos därimorgon när man kommer. "Ombyggnaden"  börjar då. Det ska bli spännande och se hur det blir! :)

Idag så började jag o Nelly dagen med att gå på öppna förskolan o leka lite. Det var uppskattat :) Sen så tog vi oss en promenad till stan o lunchade med T. Vi åt på kina, mumsfilibabba! T hade tid hos sin frisör kvart i 3, så vi bedrev tid lite genom att gå lite på "stan" o sen satte vi oss på Vallonen och drack varm choklad, och prata strunt :D

Får vara bra så för idag. Tråkigt. Men inte vart så mycket mer som har hänt, så.

TJING

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=12272  
klicka på den länken, och registera er och samla ihop poäng så får ni presentkort på H&M, JC eller Gina Tricot. Bra va? ;)

Ny vecka, nya tag.

Jahapp. Så var det en ny vecka då. Skönt att få vara ledig i 2 dagar nu, efter att ha jobbat heeela helgen. Men på onsdag är det dax igen :D.
Trist väder är det ute också. Hade funderingar på att kanske vara ute o leka stora delar av dagen idag, få lite frisk luft. Fårse om det är fortsatt uppehåll efter vi har gjort oss iordning, så går vi nog ut en stund iaf.
Ska försöka se om det går o få reda på hur öppna förskolan på Lindgården har öppet, är det samma tider som innan sommarlovet, då går vi nog dit en sväng. Får N leka av sig lite, eftersom det inte är nå dagis förens på onsdag som sagt. Kommer nog vara uppskattat :).

Ne, ska ta o käka lite frukost nu.

tjingeling.

Tankar.

Det bara far runt massa tankar i mitt huvud för tillfället. Känner mig allmänt nere, deppig, irriterad, arg, ledsen. Har mått såhär till o från i flera veckor. Orkar inte. Vill inte vara den irriterande/arga/ledsna/ mamman/sambon längre. Jag vill vara den "gamla, vanliga" Camilla som alltid var glad, positiv. Eller iallafall försökte se allt till det positiva, hur än sitvationen var, eller såg ut. Nu är det liksom inte ens på tal, känns som att jag inte ser någonting till det positiva längre. Allt känns bara som en enda stor "börda". Och jag förstår verkligen inte ur jag kan må såhär, eller varför jag tänker/tycker såhär. För allt omkring är hur BRA som helst. Jag har en underbar sambo, som finns där för mig i vått o torrt. Han har verkligen gjort så mycket för mig! Jag har 2 st underbara, friska barn som är mitt ALLT. Ett fast jobb, o underbara jobbarkompisar som jag trivs kanon med! Allt har löst sig med mina skulder, så inom en snar framtid kan vi börja kolla på hus och införskaffa oss det om det är så. Så allt som för bara några månader sen såg hopplöst ut, har idag löst sig och är hur BRA som helst! Varför kan jag då inte må bra också? Vad är det som hindrar mig till det? Varför? Varför och åter varför? Blir galen på allt.

Det kanske är som en kompis sa till mig för någon dagsen. "Det är kanske nu, när allt äntligen har/börjat lösa sig som allt kommer över dig? Allt som du har gått o burit på alla dessa år, släpper och det är för myckt att hantera på en gång?!" Kanske är så. Allt som äntligen börja lösa sig, det är för bra för att vara sant? Kanske inte är menat att jag ska ha det bra? Klart det är. Men varför känns då inte allt  bara bra, utan bara pest?

Jaja. Antar att det inte går och få svar på idag, imorgon, eller om en vecka. Utan tiden får utvisa, och jag hoppas på att jag snart mår bättre igen. För detta tär om inte bara på mig. Utan min familj. Dom vill ha tillbaks sin "riktiga" mamma/sambo igen!

Återupplivning.

Jaa, menningen med att jag skaffade en blogg, var ju att jag skulle dela med mig av mina tankar, funderingar, u name it. Har inte uppdaterat sen i början av maj, skäms Camilla. Men har kanske inte haft motivation till att blogga, inte orkat. Jaa, inte vet jag. Jag läser ungefär ett 10tal bloggar om dagen, har mina "stammisar" o blir alltid lika glad över att få läsa något nytt om dom varje gång, vissa uppdaterar sina bloggar två/tre ggr om dagen, och ingen blir lyckligare än jag då! Så vill jag också att det ska vara i min blogg. Att jag ska nå ut till mina läsare (om jag får/har några). Jag vill kunna dela med mig om min vardag, hur jag mår. Så nu gör jag ett nytt försök med att "återuppliva" bloggen. Ska försöka vara duktig och skriva varje dag :).

Jahapp. Jag sitter på jobbet, har "helvetetshelgen". Jobbar 12 timmars lör-sön. Mindre roligt, men vad ska man göra. Bara jobba o se glad ut. Man blir ju iaf glad när lönen kommer den 25:e :D

Egentligen så finns det väl kanske inte så mycket nytt och berätta än att jag visserligen har fått ett nytt jobb sen sist. Jag har fått mitt första fasta jobb. Mitt första riktiga jobb överhuvudtaget. Jag har ju iprincip bara vart föreldraledigt, är visserligen ett jobb 24/7, o sen har jag haft timvik på Solliden á Malmen. Så mesta dels har jag levt på er arbetares skattepengar. Men nu är jag en av er, som jobbar för att någon annan ska få leva på mina skattepengar. Hm, nu vart allt en enda röra. Kort o gott. Jag har ett fast jobb, o det är riktigt jävla skönt måste jag få säga! :)

Äsch. Jag ska ta o göra lite nytta. Plocka o dona lite, få tiden och gå.

Men vi hörs med all sannolikhet senare under dagen.

Ha det så bra sålänge!

RSS 2.0