TILDES STORA DAG!


                  ♥♥♥
Ja, i dag är det denna prinsessas stora dag! Hela 5 år!
MAMMA älskar dig!


Äsch its sucks.

Hm. jag vet inte. Hatar den här känslan. Usch.

Äsch its sucks.

JAAAAAAAAAA!

 

FY FAN VAD JAG ÄR BRA! :)


7 mars

... och Camilla har tydligen namnsdag idag ;).
Hade namnsdag den 20de oktober förut vetja, tillsammans med Sibylla. Men nu har vi, Camillor en helt egen dag! :)
grattis till alla Camilla idag :).

Bloggtorka.

Ja det kan man verkligen kalla det. Inte alls haft något lust/ork till att skriva något. Går så i vågor. Vissa dagar vill jag uppdatera flera ggr om dagarna. Sen går det som sagt 1 vecka, ibland längre innan jag ens loggar in och ser om det har hänt något. Men det får bli som det blir, trots allt min blogg och jag som bestämmer när det ska skrivas o inte ;)

Ni är säkert nyfikna på hur det gick med körkortet, och ni har nog förmodat att jag inte har klarat det pga av min icke uppdatering! ;) O det är svaret, jag klarade det tyvärr inte utan kuggade :S. Skapligt surt och jag vart en aningen deppig där några dagar, men nu så är det nya tag och dax för uppkörning nummer 2 om några dagar! :P Denna gången ska det väl gå vägen får man hoppas, men det känns en aningen mer nervöst nu än förra gången, och då var det hemskt! Men o andra sidan så har jag ju nu varit med om det en gång och vet hur det går till, så jag hoppas på att det går vägen och att jag nu får mitt efterlängtade körkort! :) Jag lovar ingen kommer vara gladare än jag! :)

Fredag idag och helg. Har inget inplanerat mer än en tjejkväll tillsammans med de bästa ikväll! :) Sen får resten av helgen bli som den blir! Räknar inte med några större bravader iallafall ;).

Nu ska jag gå och se vad min egna lilla huligan har för sig i köket, det låter som att det är något bus ;)

HA EN FORTSATT BRA DAG!

RSS 2.0