Dagen D.

Jag är så äckligt nervös så jag kommer kräkas vilken minut som helst!
MEN JAG KOMMER OCH SKA KLARA DETTA! JAG KOMMER, OCH JAG SKA!

Wish me luck.


JAG KAN OCH JAG SKA!

Jagkanochjagskajagkanochjagskajagkanochjagskajagkanochjagskajagkanochjagskajagkanochjagskajagkanoch jagskajagkanochjagskajagkanochjagskajagkanochjagskajagkanochjagskajagkanochjagskajagkanochjagskajag
ochkanochjagskajagkanochjagskajagkanochjagskajagkanochjagskajagkanochjagskajagkanochjagskajagkanochjagska...

JA. RYK UPP DIG FÖR IHELVETE CAMILLA! MED DENNA INSTÄLLNING SÅ KOMMER DU INTE ATT KLARA KÖRKORTET IMORGON. DU KAN OCH DU SKA KLARA DET IMORGON, SÅ ÄR DET BARA!

PUNKT.

Orka rubrik?

Läste Linas, blogg och kopierade detta till min blogg bara för att fylla på med inlägg ;).

Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du?: Camilla.
2. Ett ord på fyra bokstäver: Cool.
3. Flicknamn: Corinne.
4. Pojknamn:  Casper.
5. Yrke: Civilingenjör.
6. Färg: Cerise.
7. Klädesplagg: Capé.
8. Mat: Chokladglass :D.
9. Sak i badrummet: Citadon.
10. Plats/stad:  California.
11. En orsak att vara sen: -----------
12. Något man skriker: COOOUK.
13. Film:  Casanova.
14. Något man dricker: Coca Cola.
15. Band:  Cleopatra.
16. Djur: Citronfjäril.
17. Gatunamn:  Centrumvägen.
18. Bil: Cryshler.
19. Sång: Crush on me.

Jag utmanar de som vill, ingen nämnd ingen glömd :P.

Semeldagen-Fettisdagen.

Yesyes. Idag så är det semeldagen. Då får man äta semlor med gott samvete ;). Kanske ska slå på stort och köpa en varsin semla till familjemedlemmarna, som efterätt efter middagen ikväll? :).


Annars så är jag så fruktansvärt nervös inför imorgon. Jag mår konstant illa, och tankarna kan inte vara någon annanstans än kring körkortet. Kan liksom inte F-A-T-T-A! ! Jag vet att jag tjatar, men det är så j-vla stort för mig, och något som har varit så långt borta för bara någon månad sen. Men nu när jag liksom har fått chansen, och kommit såhär långt så det skulle ju verkligen vara så härligt och få kortet, och sen bara kunna slappna av och släppa allt kring det! Jag hoppas så innerligt att jag klarar det! Så får hoppas på det bästa :)!

Idag så blir det bara slapp och lite fix här hemma. Tilde är hemma idag också, men hon får gå till dagis imorgon för hon har inte kräkts sen igår natt. Så fortsätter hon vara som hon är nu, så är det dagis för även henne då. Hon vart skapligt ledsen, och avundsjuk på sin syster när hon fick gå på dagis o inte hon. Skruttan♥!

Nej, ingen rast ingen ro, nu ska jag ta tag i dagen!

NJUT DAGEN!


Två tredjedelar.

YES! Då var den trökigaste delen av Körkortsdelen avklarad och jag vart GODKÄND! :) Dock, så var jag missnöjd med resultatet, men men. Huvudsaken är ju att jag klarade det iaf! ;). Så nu är det bara den "tuffaste" delen kvar. Jag är verkligen sååå NERVÖS inför dagen d, så det är sjuukt. Huvvaligen. Yey. Fårse hur det går, bara att göra det bästa av sitvationen så ska nog detta gå vägen! :) GALET. Tant Milla har kanske snart körkort! :)

För övrigt så är det sjukstuga här hemma. Dock bara T som är sjuk, hon har någon släng av magsjuka. Vaknade klockan 5 av att hon ropade o sen var det bara att sätta igång att torka spyor. Mindre roligt, och ganska så oläglig tajming. Men F♥ var så go att han var hemma med T så jag kunde åka iväg som planerat. Så nu återstår det bara och se om man klarar sig, hoppas ju innerligt det! För skulle verkligen inte alls vilja avboka uppkörningen pga av magsjuka. Så kurerar mig med vitpepparkorn och handsprit i massvis för att slippa, var så säkra! :)

Nu ska jag ta och förbereda nattning o dess sysslor. Så ha en fortsatt trevlig kväll!

Förövrigt, så är Ramlösa Mango fruktansvärt god! ;) MUMS.

NELLY 2 ÅR!

Ja, idag blir våran busfia, 2 år! :)

GRATTIS GRATTIS!
VI ÄLSKAR DIG!♥♥


Tankar.

Har setat och pratat med min kära vän V nu på kvällen, och pratat en massa om allt och inget på himmel och jord. Men i slutändan så kom vi ändå in på hur man väljer att leva livet, hur mycket energi man ödslar, lägger ner på att gå och grubbla/fundera/älta på saker och ting som man egentligen I-N-T-E behöver! Det blir ju islutändan iallafall inte bra ändå, utan bara en ond cirkel som bara blir större och större, och i slutändan så mår alla dåligt och det gynnar ingen. Jag VET att jag måste ändra på saker och ting i mitt beeteende, och att jag måste släppa på vissa saker som jag idag inte ser är ett "problem" utan en del i min livstil, så här har jag levt de senaste åren,  och jag vet inte något annat. Fast innerst inne, så VET jag att jag måste släppa på saker och ting, för mitt eget bästa, för att jag ska må BRA, och först och främst mina barn ska må BRA! Jag har fått varningsklockor att ringa förut, och mina alldra närmsta, det VIKTIGASTE jag har, har fått mått dåligt pga av mig! Jag vet det, och jag kan inte tilllåta mig själv låta det hända igen! Jag måste verkligen ta tag i MIG själv, denna gång och reda ut allt som ligger och "spökar" lååångt, låångt därinne i bakhuvudet! Ingen mår bra av detta, INGEN! Varför lever jag som i en bubbla? Och anser att allt är bra, när det innerst inne inte är det? Det är inget med hur mitt förhållande är, eller hur mina barn är eller något sånt. För det är BRA! Det är det. Utan det är jag som måste börja tänka annolunda, det är jag som måste förändra saker och ting i mitt beetende, för att det först och främst ens ska ske en förändring. Men vad ska jag börja? Jag vet inte, helt seriöst jag vet inte. Fast jo, jag vet. Men när ska jag börja göra vetskapen, till verklighet? NU. From ikväll ska jag börja ändra det, visst det kommer inte att ske på en natt, och det kan komma och ta tid. Men börjar jag nu, så är det iallfall en början och detta kommer snart inte vara ett problem. Jag kommer inte vara den griniga/sura/irriterande/arga/ledsna... , ja listan kan göras lång, mamman/sambon längre. Utan jag kommer vara den mamman/sambon som har hittat sig själv så pass mycket som vet att hon aldrig mer kommer sätta sig i en sådan här sitvation igen. Det kommer inte ödslas någon mer tid eller läggas någon negativ engergi på saker och ting som är oväsentliga längre. Jag ska ta tag i detta NU. För min skull, för mår inte jag bra så mår inte min familj bra, och det är det viktigaste! Vet ju det, förstår bara inte varför man ska leva i förnekelse. Varför man ska leva i "det ordnar sig, det löser sig, jaja.." träsket? Men skitsamma i det nu, för nu blickar jag framåt och tar tag i detta! Så kommer allt att bli bra, BÄTTRE!
Tack V♥ för att du fick mig att vakna, tack till alla andra mina vänner♥, som också så många gånger har sagt och fått mig att förstå, men jag har inte fattat förens nu, tyvärr!
Men jag är nu påväg i rätt riktning, var så säkra! Denna gång så kommer det ske förändringar, och allt kommer bara bli bättre!


♥♥NI ÄR DET BÄSTA JAG HAR, NI ÄR MIN FAMILJ, MITT ALLT!
UTAN ER SKULLE JAG INTE VARA NÅGONTING, DET ÄR VI EMOT
VÄRLDEN! ÄLSKAR ER I ALL EVIGHET!♥♥


Fredag den 13de.

Jaa, idag är det som sagt fredag den 13de, som ska betyda otursdag enligt "myten". Fårse hur denna dag slutar då, om den bringar någon olycka, får naturligtvis hoppas på inte!

Idag så kommer Joss och C♥, hit och fikar o firar flickorna i förväg! Det ska verkligen bli jättetrevligt, går så länge emellan gångarna vi ses! Trevligttrevligt. Funderar på att kanske baka något nu på förmiddagen, och bjussa på. Men måste ut o köpa ägg då, och då vart det genast mycket jobbigare! ;) Heh. Det är ju liksom inte bara 1 eller 2 minusgrader ute, utan utetermometern visade hela 13-. Så någon promenad till affären för att handla några enstaka ägg, lockar inte alls, om man säger så :D.

Måste upp och köpa present till lillesyster, och Nelly idag också. Fårse om Fagerstas centrum har något att erbjuda, eller om vi är tvungna att åka till Avesta och kika kanske. Vet att F inte är så speciellt sugen på det sistnämnda alternativet, om får försöka övertala honom med min extremt underbara charm, så kanske han ger med sig ;). Visar sig, visar sig...

Nu ska jag ta och läsa morgontidningen, plus göra lite frukost åt mina hungriga tjejer! :)

HAPPY FREDAG!



Kvällsbestyr.

Ja, alldeles strax är det nattning av tjejerna som gäller. Bolliompa är nog alldeles strax slut så. Efter att flickorna har lagt sig och sover, så ska jag krypa ner i soffan med filt och se på Taken.

HA en fortsatt trevlig kväll!


Weekend?

Jag har läst här på  Engla s blogg och fick idén att jag skulle vara med och tävla om en weekend till någon av våra vackra städer runt om i Världen/Europa. Jag har valt London! Då det är en stad jag tror har "allt"! Madame Toussau och Primark, here we come! ;)

Motiveringen till att just JAG ska vinna är:
"Min sambo har det lite tufft just nu av dess olika anledningar! Då han fyller år nu i maj så skulle det verkligen vara helt underbart att få överraska honom med en weekend. Det skulle verkligen vara som pricket över I:t! Det skulle vara den perfekta födelsedagspresenten, plus att vi skulle kunna få lite "egentid" då det tyvärr inte blir så mycket med sånt!"


Aha. Får hoppas att det går vägen, och att man vinner nu då! :)

Gå in och vara med och tävla om det ni med!
http://www.airtours.se/  (cityweekends), här kan ni gå in och välja vilken stad som ni skulle vilja åka till!

LYCKA TILL!

Segare än segast!

Ja, hujjeda mig! För seg o trött är vad man är, fast man har sovit  i 10 timmar. Är nog för mycket, kroppen är inte van ;). Men sköntskönt iallfall att få sova, helt klart! :)
Torsdag idag. Inget dagis och ingen Körskola. Så det blir nog en dag med massa slapp och soft inomhus. Om barnen tilllåter det dvs, märks under dagen om de är tvugna att "rastas" eller om de nöjer sig med att vara inne. Fårse, fårse ;)

Igår så kikade jag o älsklingen på en ytterligare svinbra film!
Seven Pounds med Will Smith.


Den är verkligen en gripande och "tung" film. 4,5 styva ballar utav 5 får den av mig ;) Se den om ni får chansen, riktigt bra som sagt!

Många filmer som vi har laddat hem på sistonde, har och verkar vara svinbra. Jag har verkligen svårt för att kika på film, bara för att kika på film liksom. Ingen film människa, alltså! Men på slutet så är det några filmer som vi har laddat ner som verkligen verkar superbra, och som man har hört fått bra recensioner. Så nu har jag sett 2 av de som jag vill se, har jag bara 2 kvar.
Gran Torino & Taken.
Kanske blir en av de när F är på träning ikväll. Så återkommer med vad jag tyckte om de! ;)

Nu ska jag ta och göra lite frukost åt oss. Det är inte bara min mage som kurrar ;)

HAPPY TORSDAG!

Jisses!


The boy in the striped pajamas.

Jaani. Jag säger då det! Jag kan verkligen inte beskriva med ord hur BRA denna film är alltså.
Den rekommenaderas verkligen, den får 5 solar av möjliga utav mig! Se den om ni har möjlighet.

zzzZZzzZZzz

... Jaa, nu har bloggen vaknat ifrån de döda :D. Jag är H-E-M-S-K på att uppdatera, jag vet! Har egentligen ingen ursäkt om varför jag är så dålig på det heller, men så är det iallafall!

Tisdag idag, och det är verkligen vargavinter! BRRH. Metervis med snö och minusgrader över det normala som gör att man inte går ut mer än i onödan. Tacka vetja vår! Nu får det snart bli vår/sommar tycker jag. Inge mera snö och överdrivet många minusgrader iallafall.

Alla ♥s-dag är snart här också! en dag som jag egentligen inte förstår ska vara så speciell? Det är bara för att butiker ska kunna sälja och marknadsföra sig lite extra på! Varför ska det liksom vara EN dag på hela året som man ska vara extra kärleksfull emot sina nära och kära på för? Det ska man väl vara varje dag? Yeye. Jag kommer då inte fira Alla Hjärtans dag med min älskling, då han är på bandy och är borta precis hela dagen. Utan åker till Hedemora och firar min minsta lillesyster då hon fyller år :). Så då vet ni det ;). 

Nej, nu är det dax och ta hand om en tjej som inte luktar rosor! Så ni får stå ut med detta verkligen intressanta och innehållsrika inlägg för idag :P.

HA EN FORTSATT BRA TISDAG!
Kram på er.

1 februari.

... ut med januari, och in med februari! :) Det har varit en dag som det inte har hänt ett smack på, jag går fortfarande med "pjyamas" på mig, kanske förklarar dagens innehåll också :).

Nelly har åkt på magsjuka nu,fick torka första spyan för typ en halvtimme sen. :(. Kul-N-O-T!! Men det har bara varit en tidsfråga, med så många turer den har gått på dagis sen i jul så har hon klarat sig bra! Får hoppas att man själv klarar sig undan s-k-i-t-e-n! Har inte tid o vara sjuk förtillfället faktiskt.*kurerar sig igenom att trycka i sig vitpepparkorn och spritar händerna* :D

Jag har verkligen bloggtorka! Ingen motivation till att skriva nå roligt alls. Så istället för att tröka ut er med boring läsning, så ska jag  ta och lägga omkull mig på soffan tillsammans med mina andra två älsklingar här hemma. De ligger redan och sover, helt utslagna! Myskorvarna! ♥

HA en fortsatt trevlig söndagskväll!
Adios.

RSS 2.0