20 december- 4 dagar kvar till julafton.

Hej hopp! dålig uppdatering, i know. som vanligt. Men som i tidigare inlägg, det är fullt upp i Millans liv för tillfället, och bloggen är inte det jag prioterar i första hand, tyvärr ;). Men jag hoppas att jag inte förlorar några läsare pga av det, utan att ni troget väntar på bättre uppdatering efter att allt har lugnat ner sig, efter december månad så är jag back on track igen med minst en uppdatering om dagen, jag lovar! :)

Lördag, och HELG. Har inte gjort ett smack idag! Bara vart inne o trökat. Och allt har jävlas för mig! Skulle ge mig på att sätta upp julgranen och klä den hade jag tänkt. Men det var lika bra och lägga ner det projektet ganska så snabbt, för julgransfoten ville inte som jag ville, o var det inte den så gled "foten" på granjävel ner så gängorna fäste inte, o kunde inte hålla granen rak utan den tippade bara omkull hela ")!)"#(#¤(¤/# tiden ... Så efter ett X antal försök med det ena o det tredje gav jag upp och  var nära på att kasta ut granjävel med julgransfot o allt ifrån balkongen! Men vi får köpa en ny julgransfot, som inte alls är lika "komplicerad",  imorgon och ge det ett nytt försök. För julgranen ska upp imorgon, så är det bara. Om jag så ska stå o hålla i den hela julen :).
Har slagit in alla julklappar nu ikväll,  så nu är det bara klä gran och fixa julskinkan som ska kirras, sen kan jag andas ut och invänta julafton med ett lugn! :)

Nu är det snart dax för att möta John Blund, är trött som en gnu- slut som artist med ett annat ord kanske. Fick dock sovmorgon i morse-skönt och välbehövligt måste jag säga! Men ändå så käns det som man skulle behöva sova flera veckor för att ta igen den här månaden, som har varit mer än hektisk! Så får hoppas på en sådan till sovmorgon, imorgon, så är man ju kommit en bit på väg iallafall! :)
Nu duschen, men först en matmacka med ägg och kaviar och KALL mjölk- MUMS! :)

Natti natti alla underbara!


Slut som artist..

... Aha så var det söndag igen, och helgen är snart slut och det är back to reality igen imorgon =). Helgen har varit mys för hela slanten! Igår så var vi hem till svär föreldrarna och träffade dom efter att de har kommit hem ifrån Egypten =) Vi åt lunch och så spelade vi lite spel innan vi åkte därifrån. Sen när vi kom hem därifrån så julpysslade vi lite. Vart inget bak . Fårse när man ska hinna det. Men jag tycker personligen att köpta pepparkakor är godare så för min del har det ingen betydelse om det inte blir något bakande eller inte. Men ska försöka hinna med ngt slags bakande för ungarnas skull iallafall. Blir väl att köpa färdig pepparkaksdeg och göra några pepparkakor med de =) . Är dock lucia nästa helg så det skulle ju vara guld att ha lussekatter gjorda, men det kommer inte hinnas med. Så det får bli köpta såndana iår. Om man inte kan tigga några påsar av min mor som brukar ha storbak =). Gjorde iallfall pepparkakshjärtan fina med rosa och vit glasyr och gjorde apelsiner fina med nejlikor, igår med tjejerna =). Så nu har vi  fina hjärtan att hänga igranen och några apelsiner och hänga upp så det luktar gott =). Sen på kvällen det vart godis och film, Madagskar 2. En rolig film av det jag såg, jag somnade som vanligt på soffan och låg och dreglade som en annan bulldog medan storfis och Älsk tittade klart på den. Heh :P Sen väckte Älsk mig vid 22.00,  och då hade jag visst satt mig upp och sagt "Jaha så vi jobbar på övertid idag med.. Ska du inte ta hand om kunderna istället för att sitta där och spela poker?"... Hehe.. Snacka om att redan vara "arbetsskadad"... :P
Idag så var vi till Västerås och gjorde klart de sista julklapparna. Har bara  en åt Nelly kvar. Men det verkar omöjligt att ens hitta på den, denna del av året- vi har tänkt att köpa en rutschkana i plast åt henne. Men ingen större leksaksaffär hade någon sådan kvar. Så det verkar som att vi får planera om och köpa den när hon fyller år istället. Men vi har ingen aning om vad man ska hitta på åt henne istället. Jättesvårt. Så har ni några tips, på vad man kan köpa åt en snart 2 åring får jättegärna höra av sig med tips! :)

Nu ska jag snart ta och göra lite kvällsmat och göra kväller. Har en "tuff" kommande vecka som innehåller lite smått o gott att göra! Men först måste jag ta reda på en blöja som inte luktar rosor nu, känner jag :P

GODKVÄLL FOLKS!

Återupplivning!

... Ja vad ska man säga? Det var ett tagsen som man skrev hära. Nästan så man känner sig lite ringrostig ;). Men det ligger verkligen på med saker i mitt liv för tillfället. Och bloggen är tyvärr det som jag prioterar sist. Ledsen läsare men så äre. Men jag vart massa glad idag när jag loggade in och jag hade en del kommentarer om att ni saknar min blogg. Blir verkligen så glad! ♥ Så here i am. Nu ska jag försöka hålla er uppdaterade igen. Det ska inte gå månader emellan gångerna, lovar hederligt! ;).

Det har hänt en massa sen sist. Men jag orkar inte rabbla allt. Det mesta är oväsentligt också för den delen, så det skippar vi. Kan ju istället uppdatera om er det som är väsentligt och värt och veta. Sen om ni tycker det är intressant eller inte det avgör ni naturligtvis själva. 

De senaste veckan/orna har varit lite hektiska. Knappt så man har hunnit med något annat än jobb. Har fått jobba lite extra nu när Pickaboo i Avesta har öppnat! Och det har verkligen varit ett par hektiska dagar, tro mig! ;) Men attans vad KUL! Det är verkligen superkul, och jisses vad man träffar folk. Kända som okända ;)  Känns tom lite extra bra och få jobba nu när det är som det är med uppsägningar runt om i landet. Så jag är jätteglad, och det är jätteroligt! Får hoppas att det håller i sig! :). Kanske inte i detta tempo, för det är inte hållbart på långsikt. Men annars, så är det mer än välkommet! :) Så nu får ni komma och handla på Pickaboo i Avesta! ;) Det är en jättefin butik med massa saker till en billig peng! ;) Och de har MASSA godis, LOVAR! :) Kom dit och avgör själva, vettja! Lovar att ni inte kommer bli besvikna! ;)

Har inte så mycket mer att uppdatera er med än det på jobbfronten. Allt annat är sig likt ;)..
Snart HELG.. Då ska jag baka o ha julpyssel med mina barn! Ser jag framemot! Ska bli en massa mys! ♥

Men nu ska jag ta o göra kväller. Är verkligen jättetrött, och fattar inte ens hur jag orkat skrivit detta, relativt långa inlägg! För ögonen står verkligen kvart i sju på mig och jag känner hur John Blund börjar knacka på.. :D Så jag ska tacka för mig nu och bege mig in till min andra hälft  som redan har gått o lagt sig!

SOV SÅ GOTT allesammans!

RSS 2.0