Brrh.

Nu önskade jag att vi hade ett badkar så man kunde tappa upp ett bad, som man kunde ligga och värma upp sig i. Fryser ihjäl! Brrh.. Det blåser isbjörnar ute, och då är vi i Juni, det är ju en sommar månad. Men huvvaligen. ingen sommar än iaf. 4 ynka dagar med gassande sol och helt underbart skönt ute. Hoppas att det inte är det enda av sommaren, utan att det snart vänder.. ..

Har nästan precis kommit innanför dörren, har varit ute hela dagen och härjat runt. Eller mina barn har härjat, inte jag. Jag har mest setat på en bänk och haft det bra! :)

Verkar inte ha fått igång den riktiga skrivarglöden ännu, men hoppas att de vänder. För jag har ju lovat er en nyblogg period med bra uppdatering. Men nu ska jag göra kväller.. Hoppa in i dusch, och sedan krypa ner i soffan med en skål micropopcorn med smör smak , framför tven ;) Mumsfillibabba.

Adiois.

Blocket.se

zZzzz... Jag skulle kunna somna ståendes, här på stört. Jag är en levande zombie. Sova i detta hushåll är underskattat. Tror inte mina barn vet hur man gör när man sover, iallafall inte Nelly. Hon ska vakna, härja och väcka hela hushållet/trapphuset innan hon är nöjd sisådär 2-3 på nätterna, hon har ju hållt på så några nätter nu, och självfallet inget undantag för det inatt. Sen är det ju inte så att hon sover längre bara för hon "håller låda"  på nätterna, nejdå. 5.00-6.00 är det färdigsovit för damen. Visst tror ni, man behöver inte gå upp bara för hon vaknar utan bara att sätta på en film/bolliompa o fortsätta "sova". Men så är inte fallet, för då skulle hon riva hela huset, så det är bara  att vackert masa sig upp efter mycket om o men från att ha försökt myst och tagit det lugnt, kanske t om få o hon och somna om. Så ser det ut varje dag hos fam Andersson/Nordahl/Stadin, vi behöver ingen väckarklocka vi har Nelly! ;) Jag älskar mina barn över allt annat, men att inte ha fått sova en hel natt på sisådär 1-2 år börjar ta ut sin rätt, och ibland är det näääära till hands att jag säljer de på blocket.se ;).

Söndag idag, och det är visst idag som man ska rösta inför Eu-valet. Måste man eller är det frivilligt, någon som vet? Jag är noll insatt i politik och allt vad det innebär, så jag vet inte alls. Vet bara att det är obligatoriskt när det är val, det där vad fjärde år.

Ifrån politik till mat....
Nu har jag 2 hungriga tjejer som vill ha frukost, så det är bara att lyda. Deras ord min lag ;).

HAPPY SÖNDAG.


Väckt ifrån de döda...

Hehe, ja. Väckt ifrån de döda, måste ni ju tro att jag är p ga av den blogg T-O-R-K-A-N det har varit på sistonde! SKÄRPNING Camilla! :D. Men nu är jag redo för en ny blogg period, med bättre uppdateringar, LOVAR!

Har väl inte så speciellt mycket att skriva för tillfället, men jag återkommer. . .

Ciao.


RSS 2.0