Tjollahoppsan hej!

... Nu har det varit bloggtorka igen! Men jag har inte tid/ork/lust u name it att ens logga in på sidan. Men nu så! Nu ska jag förhoppningsvis göra Er glada igenom att skriva ett inlägg ;). Kan ju uppdatera Er om hur det går med kortet, det går framåt och snart är det dax för uppkörning ;) Tänker inte ge er någon detaljerad information om när det kommer att ske, betyder som jag har hört otur. Det är endast närmaste, utvalda som vet! Så fåre det bli också, till det är gjort! Då kommer A-L-L-A få veta! Hehe. Om inte annat se mig åka runt i RMD 567 istället för F! ;)

Imorgon är det fredag, och HELG! Ska till Ludvika och ha riskutbildning, "halkan" imorgon, sen är det bandymatch på lördag. Det enda som är inplanerat för tillfället. Kan inte tänka mig att det blir mer invecklat än så för oss i helgen. Det händer inte mycket för oss på helgerna nu förtin, bara slapp och "bara vara" har det varit en längre tin. Skönt iofs, men det börjar bli lite ledsamt, rastlöst. Menmen. Det är ju några helger framöver som det händer lite saker på så man fårse fram emot det istället ;). Februari kommer bara att swischa förbi.. Det är ju en kort månad också, så det kommer märkas ännu mer då! Spännande! =D

Nee, nu ska jag ta och mysa ner mig i soffan med chockladkaka, en kanna med isvatten och den mysigaste filten och kika på några avsnitt av The Hills som jag har kvar på datorn!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

                                                                                    








Uppe i ottan.

.. Yees, 5.23 så kom N intassandes till oss och ville inte alls att mamma o pappa skulle sova något mera ;). Visst, Fs klocka ringde strax efter, men jag hade väl kunnat få sova ett tag till iallafall? ;) Men jag kunde faktiskt inte somna om, så det är lika bra att kliva upp. För annars blir man bara segare än segast. . . Så nu sitter jag här med en kopp kaffe, och försöker att vakna till! ;) Ska väl tag tag i morgonen snart, och göra det som behövs innan det är dax för dagis/körskolan.
Denna vecka är the O-N-E på körskolan. NU gäller det! Banne mig, jag ska klara d-e-t-t-a! Du kan, du kan! *peppa*. Ska bara släppa spärrarna i skallen, och sluta tänka så förbaskat och bara göra! Så ska nog detta gå vägen, vore ju annat annars. Varför skulle jag vara sämre än andra som har klarat det liksom? N-E-J, nu gäller det! Jag ska tuta och köra som aldrig för ;). Heh. massa peptalk! Men jag måste, för jag är liksom inte ens i närheten nöjd med vad jag har presterat på skolan förra veckan. Och varför ha så höga krav på mig själv? Det förvärrar ju allt bara, uppebarligen. Så denna vecka är bara att göra som man ska göra, och inte försvåra det igenom att tänka/grubbla/älta u name it! GO MILLAN, detta klarar du! ;)

Nej, nu ska jag ta tag i dagen. Morgonstund har guld i mun, men nu är det färdigsåssat! ;)
Duschen nästa.

HA EN BRA DAG ALLESAMMANS!
kramkram.

Ego.

Har gått igenom massa bilder på datorn, och har hittat massa pics där man har haft diverse frisyer/hårfärger.

Enjoy! :)


-04

-04


-04


-05


-06


-07


-07



-07

-08

Jaaa.. Det var lite inblick på hur jag har sett ut i pälsen... Svart har varit den färgen som har användt flitigast. Men jag måste säga att min personliga favorit och som jag skulle vilja ha tillbaka. Är färgen som jag hade -04. Vet inte om det syns under keps och mössa, men det är brunt/blondt/svart. Kanske är nästa projekt? Färga det i dessa färger igen? Men först o främst måste man kanske spara ut pälsen..

Nu ska jag mysa ner mig i soffan man filt, snacks och The Hills!

Adidos.






Snökaos!

Jaa, om man sa att det inte snöar då ljuger man. Det är verkligen snökaos! Plogbilar och dylikt har nog fått och göra på morgonkvisten. Nu har det visserligen lugnat ner sig lite, skönt det! Kanske man kan vistas ute, utan att se ut som en och annan snögubbe ;). Ska nog ta och ta en promenad till svärföreldrarna jag och Nelly. Vi är ju solokvist hemma, då F är iväg på bandymatch i Stockholm. Kul jul i detta väder!

Usch jag känner mig inte helt hundra i magen. Fick ett mess av en kompis imorse, att vi var tvunga att ställa in de bestämda planerna vi hade idag för hennes systersbarn hade fått magsjuka inatt och hon också. Så får verkligen hoppas att man slipper åka på det, då jag var hemma hos de igår. Men jag är nog med allsannolikhet inbillningssjuk. Ingen magsjuka här heller! Jag har kurerat mig med vitpepparkorn för säkerhetsskull så det ska nog hjälpa.

Neej, nu ska ska jag ta och göra oss lite frukost och tag i dagen och se vad den har och erbjuda!

HAPPY LÖRDAG!

          
Det absolut bästa jag har! Mamma ÄLSKAR
                                er! ♥


Vad har jag gett mig in på?

.. Ja, det är frågan. Herregud. Det är verkligen skitsvårt o köra bil! Jag som tycker att jag har klarat det galant när jag har kört med svärmor. Men nejdå. L-O-S-T är bara förnamnet.. Jisses. Vad ska detta sluta? Körkortet känns långt borta för tillfället.. Men det är väl bara att bita ihop så kommer väl pusselbitarna falla på plats, med tiden. Sen om jag kanske skulle släppa kraven och sluta tänka/grubbla så förbannat så mycket, så ska nog detta gå vägen! :)

Neej. Bloggtorka har jag. Ingen motivation till att skriva alls. Så det får inte bli nå roligare inlägg än detta för idag!.

Ha det great allesammans!

Skit blogg.se

Man kan inte ladda upp bilder. Jag har försökt i alla tidigare inlägg, och nu flera gånger, men icke. Men för andra som har blogg.se så funkar det minsann. Eller det kanske är annolunda om man designar och headar själv, vad vet jag? För mig funkar det inte iallafall. Trökigt. För jag hade lite nya bilder och uppdatera er med, men får bli en annan gång då! ;)

Har inte så mycket att skriva. Känner en enorm bloggtorka med noll motivation och entusiasum (?). Men jag ska försöka att inte göra er besviken, och uppdatera trots allt. Får hoppas att de inte kommer vara innehållslösa, och allt för tråkiga inlägg. Ska göra det bästa, lovar! :)

Fredag, imorgon och h-e-l-g. Kommer vara lite saker som ska göras och ske imorgon. Ska först en sväng till kk och göra lite teori. Sen så är det klippning ala Christiné och efter det så blir det lunch/fika med min JOSS! ♥ Var år och darsen sen man träffa henne, så ska bli übertrevligt! :) Sen ska det fixas och donas inför festen på lördag. Handla det sista, betala och ordna med smörgåstårtan, och lite annat småplock. Ska  även hämta nyckeln och förebereda så mycket som möjligt imorgon kväll, kan vara skönt. Slipper man stressa ihjäl sig på lördag, vilket jag förmodligen kommer göra ändå. Men har man det mesta gjort iallafall ;D. Ser jättemycket fram emot lördag och få träffa släkt/vänner, ska bli trevligt och jättekul! Får hoppas att det blir en lyckad och bra dag! ;)

 Är helmysko i huvudet och kroppen, appropå något helt annat liksom ;P. Det typ dunkar och susar, slår lock och är allmänt  dåsig:S. Får hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. Har jag inte tid med, plus att det har varit nog med sjukdom för ett tag nu! Får hoppas att det har försvunnit tills imorgon, att det bara är något tillfälligt! Möjligt att det är stressymptom. Det kör vi på! Ingen inkommande sjukdom, utan stress symptom it´s! :O
Intressesmurfen antecknar. Så intressant och veta var det liksom ;) Hoh.

Nee, nu ska jag ta och lägga mig under filten och zappa på burken om det finns något att se..

Ha en fortsatt trevlig kväll!

090114

Aha.. nu börjar uppdateringen bli så där knacklig igen.. Ber om ursäkt!
Hänt sen sist då? Jag är ett år äldre, och A-L-LV-A-R-E-T på trafiksskolan, med teorin har börjat! :D Vet inte om att det är så märkvärdigt att ha fyllt år, men det sistnämda är verkligen skitkul och jag är laddad till MAX! :) Tjat om mitt körkort, i know. Men det är min blogg, och jag skriver om vad jag vill när jag vill ;) Bara att stå ut eller skita it! ;D.

Halva veckan har gått ochd et är snart HELG, igeeen :D. Kommer vara en del som händer i helgen, så den kommer bara att swicsha förbi...  Och jag ser framemot lördag, då min 25års fest kommer ske! Ska bli riktigt trevligt, får hoppas de som kommer, att de kommer ha samma uppfattning! ;) Ska göra mitt bästa iallafall! ;)

Nej, nu ska jag ta och förbereda maten. blir köttfärspaj med sallad hos familjen A/N/S idag. Mumsfilibabba! :)

HA EN FORTSATT TREVLIG OCH SKÖN EFTERMIDDAG/KVÄLL!




Söndag 11e januari.

En dag som har varit ganska så slapp och lugn måste jag säga. Hade tvättstuga emelaln 7-12 i förmiddags. Så det vart faktsikt en tidig morgon, då vi vart väckta av N som kom intassades, strax innan 7. Hon visste att mamma hade tvättstugan, så hon tajmade in det där perfekt ;). Skönt att få undan helvetstvätten, då den mer eller mindre kommer se lika ut om 1 vecka igen. Vet inte hur vi lyckas, men smutstvätt kan vi avverka iallfall ;).
Sen har vi iprincip bara handlat och hämtat storfis hos sin pappa, och så har jag övningskört med Svärmor, gick utmärkt! :) Jag känner verkligen att jag är så mycket mer motiverad nu än förra vändan vi höll på inför kortet. Det är verkligen skitkul! Och snart jvlar, då har även jag "lappen"! ;)

Imorgon så börjar ALLVARET! Då är det verkligen P-L-U-G-G som gäller, men bring it on! Jag är verkligen taggad till 150%! Jag ska KLARA detta, och det finns inget som kan stoppa mig! Go Millan, go millan! *ge sig själv en spark i arslet* ;D

Nu ska jag ta och natta, barn iallafall den minsta, vildaste av de! ;)

Bye bye och ha en fortsätt LUGN och SKÖN kväll!

psst... imorgon fyller jag år, förresten! ;)


Hihi..

Tråkiga ni är.. INGA frågor alls har kommit in :D.
När ni väl har chansen, och fråga mig om vad som helst emellan himmel och jord, och ni har garanterat svar på det ni frågar. Men, men som det är :P

Tråkmånsar, tråkmånsar... :D


Frågestund alá Camilla.



Jag har tråkigt. Så tänkte att man skulle ha en frågestund. Så se så! Fråga mig vad som helst, emellan himmel och jord, och jag lovar att jag ska svara så ärligt jag kan! ;)
Passa på, för det kommer antagligen inte komma något sånt här tillfälle igen! :D
 
Ni fram tills ikväll 23.59. Så uppdaterar jag frågorna i ett inlägg imorgon!

ENJOY!


TRÖTT!

.. Ja, man har vaken i sisådär en halvtimme kanske. Men TRÖTT är bara förnamnet! Känner mig slut som artist. Irriterad, trött och grining KONSTANT! Behöver inte vara vaken länge för att känna att det kokar i kroppen, och att man är sisådär en halv sekund ifrån ett nervsammanbrott! Hur ska det här sluta, när det i princip inte har börjat? Men det är väl allt som kommer över en för hur det har sett ut i ca 2 månader i mitt liv., och vad som komma ska skall. Jag har verkligen blivit jättekänslig för stress. Men så länge jag är i den så är det, då jag mår BÄST!  Då fungerar jag som alldra bäst, och jag prestrerar 150%. Men när jag inte gör något som helst, utan bara försöker ta det lugnt, så kommer känslan och jag blir oberäcknilig. Från ingenstans så kastar jag ut en bomb och exploderar! Och jag är så T-R-Ö-T-T på att känna så här! Jag V-E-T att jag ska och försöka tänka positivt, och jag gör det till största grad också, tro mig! Men jag har så förbannat HÖGA krav på mig själv nu angående detta körkortet, samtidigt som jag känner att "hemmet" och alla dess sysslor måste skötas. JA, min sambo är hemma och han kan också sköta det. Men jag känner att jag inte kan lita på att det är så, och det är väl det jag måste börja göra. Släppa allt och bara fokusera på körkort. Allt annat löser sig! Och jag verkligen försöker jobba på det nu, till kommande veckor att, "det får lösa sig, det får lösa sig".. MÅSTE försöka släppa tankarna kring allt som har med hemmet och göra, och släppa in F. Jag måste, för annars kommer det bara gå åt skogen och jag rasar! 
Ibland önskar man att man var liten och oskyldig igen,  med inga som helst måsten, eller krav. För f-n vad detta är jobbigt, och vad det gror massa osämja kring allt annat! Det är som en enda ond cirkel.
Men jag ska klara detta, om så ensam! Men det vet jag att jag inte är- jag har stöd utav mina underbara vänner/släkt!♥
Bara att bita ihop och hoppas på att om ca 4-5 veckor så är detta ett minne blott, och jag mår bättre igen! :)

Nåja. Antar att jag behövde skriva av mig lite.
Nu ska jag ta och fixa frukost, för jag är hungrig som en varg! ;D Sen ska vi tag i dagen här hemma, och se vad den har och erbjuda!

Happy lördag alla underbara!

Bilder.





Har inte gott o laddat upp bilder för min del i bloggen på ett bra tag. Så tänkte att jag skulle uppdatera er med lite nya kort :).
Enjoy!

Snart Helg..

.. jaa, imorgon är det Fredag och HELG igen. Dagarna bara swichsar förbi.. Snart har halva januari gått också. Pjuh. Hinner knappt med :D.

Har hänt lite saker idag, som har gjort att dagen har gått fort. Jag lämnade först Nelly på dagis till 11.00 sen begav jag mig till körskolan och satt där och pluggade lite innan det var dax för arbetsinterjuvn som skulle ske idag. På arbetsinterjuvn så gick det kanoners, och kändes jättebra! Och chefen var verkligen jättetrevlig! :) Får hoppas att  det går vägen, för hon skulle höra av sig nästa vecka då hon inte kunde ge besked idag. Så får hålla tummarna nu då och hoppas på det bästa! :) 
Fredag imorgon... Se vad man ska ta och hitta på då förla. vet inte om Öppnis har öppnat för terminen än, isåfall blir det att gå dit morgon. För N behöver "rastas" var så säker! Det är verkligen en huligan av dess like, ska jag tala om för Er! F-A-T-T-A-R inte hur man kan ha så mycket energi och vara så full av bus H-E-L-A tiden! Helt makalöst  :D. Trodde det skulle göra susen med någon timme på dagis för henne idag jag, men icke. Måste nog vara flera veckor på dagis för att komma ifatt all energi som hon har samlats på sig under julledigheten :P. 
 
Har ni för planer i helgen då? Själv så är det julstädning och övningskörning på schemat. För hela nästa vecka så är det TOK plugg som gäller! Pluggar ju när det finns tid, men nästa vecka är det verkligen pluggplugg som gäller! Ska f-n inte göra annat än läsa, prata och drömma om körkortteori ;). För om  2 veckor är domedagen kommen ;D.

Appropå plugga. Nu ska jag ta och sätta mig med körböckerna och plugga lite!

Adios amigos och HA en fortsatt bra kväll!


Rubrik?

Onsdag idag och halva veckan har redan gått :D. Idag är det arbetsdag för Fredda efter nästan 3 veckors ledighet. Inte det minsta avensjuk på honom i morse då han var tvungen att kliva upp i ottan :D. Har ju varit en del sovmorgnar och sena kvällar på sistonde. Men snart kanske man är back on busniess igen, så då är tidiga mornar ett faktum för mig också! :)  Har nämligen ringt på ett jobb  idag, och ska dit på intervju imorgon. Så fårse då! TACK F för tipset, det går förhoppningsvis vägen! ;) Lät positivt iallafall. Så nu får ni hålla tummarna att det går vägen, visst? ;)

Det är helt galet, verkar verkligen som att min "otur" o skaffa jobb har vänt. För bara ca 8 månader sen så var liksom ett jobb lika med O för min del kändes som. Hade liksom inte haft ett enda "riktigt" jobb sen jag tog studenten. Men så fick jag jobbet på Macken, tack vare J! O direkt efter det så extra jobba jag i princip sen jag sluta på macken till årskiftet.. Och nu är det kanske ett nytt jobb på G, så arbetslös har man inte varit speciellt länge. Hihi. Är bra det! Med tanke på hur jobbsitvationen ser ut, så är jag mer än G-L-A-D! Men det känns verkligen som min jobb "bubbla" har försvunnit och jag är back on track again ;). TACK till er som har gett/ger mig chansen till att just jag behövs ute på arbetsmarknaden ;D.

Idag så blir det lugnt hemma på Bergslagsvägen. Hade tänkt att jag skulle städa bort julen, men det får bli i helgen tror jag. För jag har ingen lust med det idag, och då får det vara! :) Jag hinner. Brukar ju faktiskt ha kvar gran och "julen" tills efter jag fyller år. Har vi haft i alla år. Men iår får det bli ett undantag ;) Med sisådär 1-2 ;D. Det var säkert jätteintressant att veta, hehe. Men så äre iallafall! ;).

Nej, nu ska jag plugga lite körkortsteori.

Ha en fortsatt bra onsdag allesammans!


HEJPA!


5 januari.

.. det har redan gått 5 dagar in på år 2009, och det är helg.. igen. Dag vild är man också. Denna ledighet har varit en enda lååång helg. Men på onsdag är det back in reality igen och man är åter till "vardagen" igen. Skönt! :D
 Idag är det 1 vecka kvar tills jag fyller år, 25 år. Helt galet! Efter det kommer det bara gå utför. Då rinner bara åren iväg.. står inte på förens man är 55 och mormor ;).

Jaha, idag så händer det förhoppningsvis något i familjen A/N/S. Har inte gjort något ett skvatt på flera dagar, utan bara varit hemma och tröökat. Så fårse vad min man har tänkt att vi ska göra, för de förslagen som jag har kommit med duger visst inte. Så då får han den äran och fårse om han lyckas "roa" mig! Återstår och se, spännande! :D

Nu är det visst fukost. Sen sådan, men wtf. Ska bli gott iallafall, för jag är hungrig som en häst! ;)

Solong folks! Ha en BRA dag!

Update.
Hände verkligen jättemycket sen jag skrev sist. Varför ens förvånad liksom? Hm, nee det är väl lika bra och vara hemma o och fortsätta tröööka. Men jag håller på och bli galen! Inte så att man blir mindre irriterad och mindre sur utav att vara hemma, nej inte alls!! Hm, surf*tta no 1 that´s me. But i dont care! Får ta saken i egna händer och göra något ensam då. Någon som har lust och hitta på något med lilla mig, så är Ni jättevälkomna med att höra av er! ;)

Ehh, Nu ska jag gå och fortsätta sura och vara lika trökig som resten av familjen är för tillfället.

Mutter..


Plugg

... yes nu är det plugg av körkortsteori som gäller de senaste dagarna/veckorna, då det är tänkt att jag ska ta körkort :). Ä-N-T-L-I-G-E-N säg! Har ju varit en hel del turer framotillbaka. Men bara halvfärdigt, och man har aldrig kommit till skott för att verkligen klara det! Men nu är intensivkurs bokad, så nu jävlar! =) Herregud, har alla i min närhet körkort och har klarat det utan någon som helst svårigheter så lär ju jag också klara det! Det är bara lite jädran anamma och plugg, plugg och åter plugg som gäller. Så ska nog detta gå vägen, och även jag har "lappen"! ;)

Snöar ute. Har visst kommit ganska så mycket snö under natten. Roligt. Hoppas det får hålla sig kvar nu då! Fårse om det fortsätter snöar eller om det slutar, så kanske man ger sig ut och åker lite bob/pulka senare då. Har ju knappt varit ute på 2 dagar så skulle vara skönt med lite frisk luft plus att ungarna, eller iallafall den minsta ungen skulle behövas "rastas" ;) Annars vet jag inte alls vad som händer för familjen A/N/S idag. Inget inplanerat. Tar väl dagen som den kommer, aj guees. Men något annat än att vara inne måste det bli iallfall. För annars får jag krupp och kryper ur skinnet av rastlöshet. Eller så sätter jag igång med något projekt som jag ändå inte orkar utföra, eller sätter igång med saker som jag ändå har pillat och donat med de senaste dagarna iallafall, bara för att. Och så blir den där irritationen som jag håller på att jobba med, allt för övertagande och jag är den där sura, irriterande, griniga mamman/sambon igen. och det vill vi ju inte, så det får bli och hitta på något idag helt enkelt! ;)

Nu ska jag ta och plugga lite körkortsteori som sagt, men först ta reda på en blöja som inte luktar rosor känner jag! ;)

HA EN BRA LÖRDAG ALLESAMMANS!

Fredag.

Det är en seeg fredag hemma hos familjen Andersson/Nordahl/Stadin idag. Har inte gjorts många knop idag heller.. Det går på halvfart, utom för Nelly möjligtvis. Hon härjar på som vanligt, busfröt ;P. Skönt med en slapp dag. Imorgon är en ny dag med förhoppningsvis mer krafter och mer händelser ;). Allt i mitt liv börjar lugna ner sig nu, och det märks. Allt kommer över mig och jag börjar känna symptomen/erna som gjorde mig mer eller mindre deprimerad i nästan 3 månader förra året. Jag har intalat mig själv att låta allt skölja över mig, likt en våg med saltvatten. Och att jag ska bearbeta det som det kommer, och jag försöker verkligen. Vissa dagar är bättre, vissa dagar är sämre. Den senaste veckan har varit sisådär. Jag är verkligen som en tickande bomb. Minsta lilla "motgång" och det smäller, på en gång. Mina barn, sambo får verkligen stå ut med mycket. Sur och grining, irriterad, och lättretlig mamma o sambo lär inte vara det första på deras önskelista, men så är fallet. Jobbar verkligen dagligen med mina "utbrott" men det känns för stunden som att det är ett onödigt ont, pga av hur det har varit och sett ut i mitt liv de senaste månaderna. Men jag lovar, och tänker dagligen verkligen på att jag M-Å-S-T-E bättra mig, och kanske tänka till en, två, tre gånger innan det "smäller"! För som en mycket klok och nära vän sa till mig för ett tag sen. " Man måste tänka på att varje dag är som en gåva, man vet aldrig hur länge man har varandra. Ta vara på varje dag, och lev den som om det vore din sista! " Och det är så SANT som det är sagt. Man vet aldrig hur länge man har varandra, det kan verkligen hända vad som helst, när som helst. Livet är verkligen för kort för att gå och vara sur, irriterad och säga ord som man inte menar till de som står en närmast, som är ens LIV! Man kan visst ha dåliga dagar, man kan inte alls vara på topp jämt, och det kan vara saker o ting som tynger en som verkligen behöva komma ut, det är liksom inte mänskligt annars. Men jag ska, och gör verkligen mitt bästa för att  försöka göra andra saker emot det, än och gå runt som en tickande bomb. Om jag jobbar på mina "utbrott" så får min familj en lugnare och harmoinskare mamma/sambo och jag mår bättre, trots motgångar/stress u name it. Jag försöker verkligen, och än sålänge så tycker jag att det har blivit någolunda bättre iallafall, så jag är på god väg! *duktiga jag* :)


Oj! Nu skenade jag iväg och plötsligt så skrev jag om saker som jag egentligen inte alls hade tänkt och skriva om i detta inlägg, så det kan gå :D.

Nu ska jag ta och spela lite Mix Max med min äldsta dotter, och göra lite mellis tror jag. Har ju fruktsallad kvar sen igår så ;).



HAPPY Fredag!

2009

Jahapp var det ett nytt år då! Ett år som jag känner på mig kommer bli bra, och säkert lika snabbt som -08 ;)


Vi firade iallafall årets sista dag tillsammans med nära o kära, och det var verkligen en TOPPEN dag/kväll! Det enda som fattades var Tilde :). Riktigt trevligt var det, och år 09 är mer än välkommet! =)


Jag är som sagt riktigt dålig på att uppdatera min blogg, och jag kanske ska ta och lägga ner den...Känner inte att jag har någon motivation längre och att jag inte kan ge er någon intressant läsning iallafall.. Men jag är inte riktigt säker än, ska fundera lite till på det innan jag bestämmer mig helt. Försök och övertala mig så kanske jag överväger mer att den ska vara kvar än som det känns nu, att den ryker! ;)

Nu ska jag ta och mysa ner mig med lite godis och svulla godis eftersom att imorgon är det ju den sista dagen som jag ska äta godis. Jag har nämligen gett mig själv ett nyårslöfte att jag ska försöka tänka på vad jag äter och motionera bättre! Så nu är det slut p allt småätande och svullande i veckorna. Lördagsgodis i måttliga mängder är det som gäller, om det måste hädanefter. Jag SKA och VILL gå ner i vikt och känna mig nöjd med min kropp igen. För som det är nu så, är jag mer än inte nöjd med hur min kropp ser ut! Det är övervikt som SKA bort, så är det bara! *PEPPA PEPPA*

Så, så får det bli, men först en dusch och förhoppningsvis så försvinner den värsta baksmällan  som har kommit smygandes, och jag kommer ut som en ny eller iallafall fräschare Camilla efteråt.... ;)


GOD FORTSÄTTNING PÅ ER LÄSARE OCH HOPPAS ATT DET 09 BLIR ETT LIKA BRA ÅR SOM DET KOMMER ATT BLI FÖR MIN DEL! =)


RSS 2.0