Längesen...

Vad var det jag sa? Jag skulle ju typ bara vara aktiv hära någon dag. Hehe. Har väl inte skrivit här sen förra veckan? Skäms. Men that´s me. Ska väl försöka göra en uppdatering av vad som har hänt i mitt såååå händelserika liv! :P
Hehe.

Fårse nu. I fredags så var det grill hemma på Uggelbo. Svärfar var borta. Så jag, Fredda, Nelly och Thesen joina svärmor. Vi satt ute på deras altan och mumsa massa gott som hon hade! Var en trevlig kväll som slutade med att vi gick hem o kikade film, senaste Irene Huss.
Lördagen började med sovmorgon (kvart i åtta). Härligthärligt. Inte ofta det sker så det är bara att tacka o ta emot :D.
Dom ringde ifrån jobbet och ville att jag skulle komma ut o sitta vak, för dom fick verkligen inte tag på någon. Naturligtvis gjorde jag det, mindre kul o inte allt för rolig arbetssyssla kanske. Men det måste ju göras ibland det också, så det är bara att acceptera och gilla läget! Men jag behövdes inte sitta så länge, 11.00 gick personen bort, så det vart knappt två timmar.. Men lite extra pengar är det dock eftersom dte är pingst o allt. Tack o bock, trots omständigheterna! Sen gick jag till Uggelbo där resten av min familj var, fredda tvättade bilen och gjorde den vår/sommarfin! :). Sen åt vi snabblunch tesammans med svärföreldrarna och begav oss sen till Gröndalsparken där Therese o gänget var samlat, och vi var där tro det eller ej enda tills strax före tio på kvällen. Vi grilla och hade det jättetrevligt verkligen! :) Sen var det bara hem o hoppa i säng för kvart i sex skulle klockan ringa på söndagen, för då skulle jag iväg o jobba på Malmen. pkte o jobbade på morgonen, sen var det bara hem o slira om och fixa o sen iväg på konfirmation till 1. efter det var det mottagning ute i åvestbo hos hennes mormor o morfar. så vi åt dära och fick fika. Sen skulle jag tebaka till jobbet för att jobba kvällsturen. Gick bra men var helt slut när jag kom hem. Ont i ryggen hade jag också :S. Åt lite skräpmat sen somnade jag på soffan strax efter nio så det vart en tidig kväll för min del. men ack vad skönt behövdes efter att ha haft en hektiskt och fullspäckad helg med massa fint väder! Har vart värmebölja, tror jag nog bestämt! sköntskönt, mer sånt tack! :)

Oj, nu måste jag kila. Ska hämta ungar om ca 10 minuter o jag har inte ens bytit om efter att ha duschat. Stressstress.

l8ter.

Kanon väder!

13.22

Det är verkligen sommar ute! Har setat på balkongen en stund nu efter lunch, och jag är redan brun! :)  Solen tar som tusan. Härligthärligt! Var tvungen att gå in en sväng för annars hade jag flytit bort. Men jag ska gå ut en sväng efter att storfis har åkt o pressa det sista innan lillfis vaknar o vi ska gå o möta Fredda.

Har inte gjort ett smack idag mer än solat o hämtat Tilde på dagis. Hon ska med svärmor o svägerska till Västerås och kika på Nalle puh och hans vänner musical. Hon fick det i födelsedagspresent utav svärföreldrarna. Hon ser framemot det jättemycket och har tjatat om det sen jag hämta henne för snart 3 timmar sen, mammas hjärta! :)

Nee, nu ska jag göra klar T.

C u l8ter!

18.57

Puh. Är trött som en gnu. Skulle kunna somna ståendes. Har vart en låång dag idag. Inte för att det har hänt speillet mycket utan att den började tidigt imorse. Nelly vaknade vid kvart i sex och tyckte verkligen inte att vi skulle sova nå mera, så det var bara att kliva upp och se glad ut  (!). Får bli tidig kväller idag, behöver sova :).

Solokvist ikväll. Fredda är o kikar på fotboll med Adam & Reben. Kommer väl hem ngn gång efter nio. Så ska ta och duscha snart, och sen lägga mig i soffan och bara slappa.

Fredag och helg imorgon! Det bara swischar förbi. Hoppas på att det blir en lika kanon dag som det har vart idag så hoppas jag på att det blir grill hos svärföreldrarna! Mumsmums.

Nee, nu blire dusch sen slapp framför TV.

Adjos!


Onsdag.

9.49

Nyss ätit frukost och sitter och degar framför datorn ett slag. Ska faktiskt ta och uträtta lite ärenden idag, eftersom det inte vart så mycket gjort igår :). Lika bra och passa på när skruttan är på dagis. 

Halva veckan har gått, och det är snart helg igen. Helt sjukt vad veckorna bara rusar förbi. Swichs så är det liksom en ny månad, vecka, dag, år. Ruskigt! :P.

Ne, nu ska jag ta o göra mig klar och bege mig.

Se u l8!

17.09

Sitter och kikar på The Hills o svullar thai mix. Är helt solo, ellerja. Nelly ligger och sussar i sovrummet men annars så. Fredda har stuckit på träning och är väl hemma framåt 19 kan jag tippa. Skönt och bara vara :).

Igår var det min mormors 10 åriga dödsdag  :(. Helt sjukt vad tiden går, kändes som det var igår jag fick det hemska bekedet! Saknaden av henne är enorm! Har tänkt en massa på henne på sistonde, och skulle verkligen vilja ha henne i liv så hon fick vara med och uppleva det som händer i våra liv. Men jag vet att hon ser ner på oss och sin barnbarnsbarn och är världens stoltaste mormor/gammelmormor! Hon var verkligen den snällaste mormorn man kunde ha! Ställde alltid upp, och ingen kunde trösta en som henne! ÄLSKAR DIG NU OCH FÖR ALLTID! Vila i frid mommo! ♥


Nu ska jag kika vidare på the Hills och sen ta en dusch för att spendera kvällen i soffan framför tven!

Ha det great allesammans.

Tjingtjing.

Välkommen till min nya blogg!

Jahaja. Ska man göra ett försök och ge sig på en blogg och skriva om vad som händer i mitt liv om dagarna. Känner jag mig själv rätt, så kommer jag vara relativt aktiv hära  max 1 vecka sen är den nere igen :P. Men, men kan ju vara roligt så länge det varar.

9.30
Har lämnat Nelly gumman på dagis och är nu hemma och trökar. Så tomt. Skönt visserligen, för N tar verkligen all energi ifrån en när hon röjer på här hemma. Bra att hon får gå på dagis och leka av sig lite :). Man hinner också med en hel del som man annars bara kan göra halvklart eller inte alls. Har egentligen massor att göra idag, men känner inte alls för det. Ingen lust till någonting känns det som. Kanske kommer, visar sig.

Inge vidare väder ute alls idag. Blåste kallt och var kyligt ute. Brrh. 

Hm, njae. Nu får det vara nog för denna gång.
Uppdaterar kanske mer sen.

Hejs.

12.22

Mätt i magen. Åt rester från gårdagen, lax, potatis med hollandasiesås. SMASKENS! :)
Ska snart hämta lillfis på dagis. Äntligen vart lite bättre väder ute oxo, kanske kan gå en sväng och mata "pippungarna" och sen möta Fredrik när han slutar jobbet.? Har ju vart inne och trökat hela förmiddagen, så det vore skönt med lite luft och röra på sig!

Satt och tittade lite på hus på internet igår jag och Fredrik. Hittade nog vårat drömhus dära. Det var verkligen så vi ville ha det, med inredning och planlösning osv. Bara att hosta fram pengarna iprincip! Men då är det ju så att jag sitter där med ingen inkomst.se och en skuld sen man var ung o dum, och det gör att man inte bara kan ta lån på hus/bil bara sådär. Så jävla tråkigt, för det börjar verkligen rycka i hustarmen för oss båda! :S Men får ta fixa mig ett jobb snarast så är vi på en god väg iaf. Kanske vi kan få oss ett hus en vacker dag! =)

Njae. Ska jag ta o göra mig lite chockladpudding med grädde och sen bege mig till dagis för hämting av lillfis! =)
På återseende!

Tjoffs.

20.38

Jahaja. Har inte hänt så mycket sen sist jag uppdaterade. Har vart en icke så händelserik dag today. Vart ute hos svärföreldrarna nu på kvällen, åkte ut iprincip när Fredrik slutade jobbet. Han skulle byta däck på bilen, sisådär en vecka försent men endå :). Sen grillade vi med svärmor, gottgott!  Kom hem för cirkus en timme sen, och då skuttade lillfis dirket i säng och sover nu som en söt prinsessa :D.

Nu ska jag ta en snabbdusch o sen mysa ner mig i soffan till desperates!

Nattinatti.

RSS 2.0