Fredag den 13de.

Jaa, idag är det som sagt fredag den 13de, som ska betyda otursdag enligt "myten". Fårse hur denna dag slutar då, om den bringar någon olycka, får naturligtvis hoppas på inte!

Idag så kommer Joss och C♥, hit och fikar o firar flickorna i förväg! Det ska verkligen bli jättetrevligt, går så länge emellan gångarna vi ses! Trevligttrevligt. Funderar på att kanske baka något nu på förmiddagen, och bjussa på. Men måste ut o köpa ägg då, och då vart det genast mycket jobbigare! ;) Heh. Det är ju liksom inte bara 1 eller 2 minusgrader ute, utan utetermometern visade hela 13-. Så någon promenad till affären för att handla några enstaka ägg, lockar inte alls, om man säger så :D.

Måste upp och köpa present till lillesyster, och Nelly idag också. Fårse om Fagerstas centrum har något att erbjuda, eller om vi är tvungna att åka till Avesta och kika kanske. Vet att F inte är så speciellt sugen på det sistnämnda alternativet, om får försöka övertala honom med min extremt underbara charm, så kanske han ger med sig ;). Visar sig, visar sig...

Nu ska jag ta och läsa morgontidningen, plus göra lite frukost åt mina hungriga tjejer! :)

HAPPY FREDAG!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0