Ready Steady Gooo..

.. hm, dålig rubrik. Men har man dålig fantasi så har man ;P.
Måndag idag då. Sitter på jobbet, och i princip nyss öppnat. Man har verkligen ångest till att gå till jobbet nu, nedräkingen har liksom börjat. Man mår inte allls bra av att vara här längre, eller inte jag iallafall. Sen att man ser hur butiken mer eller mindre inte innehåller några varor, och att det "viktigaste" som snus och fastfood är mer eller mindre slut, gör en mer deprimerad. Men, men inget som man kan påverka iaf, så lika bra o håll ut tills det är dax och sluta.

I helgen så har det varit jobb, massa mys tillsammans med familj och shopping ;). Slutade tidigare i lördags, tack L för att du ställde upp :). Åkte ner till Ip där älskling spelade hemma match. Kikade på den, så gott det gick var skaplig dimma. Sen vart det filmkväll o massa godis ätande i soffan, somnade tidigt. Var väl behövligt med lite sömn, så det tackade vi för. Sen vart det Borlänge igår, för F skulle ha tag på ett par nya skor. Åkte över Hedemora, så vi stannande till hos min mamma och fikade en snabbis innan vi drog vidare till Kupolen. Gick runt o strosa där några timmar o hade det allmänt myspys! Införskaffade lite nytt, kan visa er sen! :) Älskling fick tag på ett par nya skor, o så köpte han en skitsnygg mössa på Carlings. Var in och snackade med personalen på JeansFactory oxo, miss u guys! Kanske man ska söka sig jobb där igen nu när man får lov o sluta hära? :D. Provade även en skitsnygg SVEA mössa dära, men tyckte inte att jag hade råd med den, plus att jag tyckte inte att jag passade iden. Men så kläcker älsklingen ur sig när vi åker hem sen, du var jättefin i den där SVEA mössan, varför köpte du den inte? Heh. Lite sent nu kanske?  Det hade han kanske kunnat ha kläckt ur sig lite tidigare att han tyckte jag passade i den, så kanske man hade övervägt ännu mer till att köpa den trots allt? Men inte då, knäppis ;). Jaja, det blir väl fler vändor eller så kanske man kan önska sig den i julklapp? ;)
När vi kom hem ifrån Borlänge, så var det dax att lämna Tilde hos pappa, eftersom det är pappavecka. Sen åkte vi hem till svärföreldrarna en sväng så F fick ge sin far en farsdagspresent oså fikade vi lite grann innan vi begav oss hemåt efter en rätt så fullspäckad dag! Vart tack o godnatt relativt tidigt, så nu är man redo för en ny vecka med nya tag. har tre arbetsdagar denna vecka, sen är det långledigt. Sköntskönt! :)

Nej, en himla massa svammel vart det i detta inlägg ser jag. Dax och avsluta kanske. Ta sig lite frukost och läsa Fagerstaposten. Så får det bli, och så förblev det! :)

Kram på er & ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Lillemor

Tack, söt du är. jo men precis det är ju så, men tänker inte på något annat. :/ men men det visar sig väl om det blir bra eller inte. :)

2008-11-10 @ 20:18:34
URL: http://lillemoredler.blogg.se/
Postat av: Ewa

Hihi! Ja ibland önskar man att våra älsklingar öppnar sina söta små munnar just i det ögonblicket som vi vill=)

2008-11-11 @ 08:24:44
URL: http://ewiis87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0