Slut som artist.

Våran diskmaskin har slutat att fungerat, den är slut som artist. Den har vart "knäpp" under ett bra tag, bara kört halva program och brummat som aldrig förr. Men nu har den som sagt slutat helt. Den orkade inte mera, den somnade sakta in tisdag kväll 20.04. R.I.P :D. Men här hinns det inte med något speciellt sorgarbete. Utan eftersom både jag och min karl, (som tidigare har stått för diskandet innan vi flyttade in hära), har blivit så bortskämda och absolut inte vill diska förhand nå mera är en ny diskmaskin beställd. Ska åka och hämta den efter F har slutat jobba. Har är det snabba puckar, men va f-n är man lat och bekväm så är det ett måste ;). Den har ju också en plats i köket, så tar vi bort den gamla, vad ska vi då göra med hålet som blir? Nej just det. Tänkte väl det ;).

Annars då? Inget märkvärt att skriva om. Är verkligen trist väder ute. Så blir väl en dag att vara inne och dona med saker, som städning och tvättning. Ska nog byta gardiner i köket också. Såg att dom hade blitt en aning solblekta, det var verkligen jättesnyggt! :P Hehe. Här bytts det gardniner så flitigt, så det hinner bli solblekta tom :D. Ja säger då det, skärpning Camilla! ;)

Men först är det frukost som gäller, och så känner jag att det är nog dax för blöjbyte på en viss madam ;). Så det får bli dagens första projekt.

Hejsvejs.


Kommentarer
Postat av: TES

Amen tjena inte kan man vara utan diskmaskin heller...=)

2008-10-17 @ 17:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0