Onsdag.

Halva veckan har gått och jag har bara en arbetsdag kvar att jobba innan det är ledigt i 3 dagar. Sweet! :) Har vart lite mer action på jobbet såhär långt. Skrev ju igår att det var långsamt och allt gick i snigelfart. Andra bullar idag alltså ;). Chefen kommer förbi med lönespecen senare också, nicenice. Alltid lika kul och se hur mycket den landar på. Även om man har lite koll, på ett ungefär vad man kommer o få. Så har man blivit lite överraskad varje gång man sett vad man får. Bara till det positiva också, så det är ju ännu bättre! :D Skönt med lite kosing, det tackar man aldrig nej till säg! ;)

Vart inget Avesta igår. Var upp på Inter Sport här i stan och kikade efter regnställ, hittade dock inget. Men det vart 2 st Didrikssons overaller åt tjejerna istället. Var halva priset på dom också, så det var ju ännu bättre :). Slipper dom frysa i vinter! Så regnstället och vinterskorna till Tilde får vänta tills på fredag då vi tar en sväng till Avesta. Passade bättre med "taxichauffören" i huset då. Så då fåre bli så! :) ¨

Usch, mår illa. Måste nog ta mig något och äta. Har bara ätit 2 styckna clementiner och 1 banan o druckit en kopp kaffe till frukost. Så det får bli något mer "att stå sig på" nu.  Så det ska jag göra nu.

Hejssvejs på er & KRAM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0